Hobi olarak kendisi yapıyor öyle sabahlara kadar oturmuyor onu facebook dan almak için en güzel birşeyi yaptığımdan eminim facebook paylaşım sitesinde olan bitenleri iyi biliyorum orada olmasındansa elini klavyeye alıştırıp ileride herkes hayranlıkla izlesin

Umarım iyi bir şekilde anlatabildim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:02:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:00:48 --
+ iyinet forum site sahibisiniz sanırım üyelerinizin yaşı ve onların forumda neleri bilmediği sonrasında öğrendiğini iyi biliyorum yapıcı olmanızı mesajlarınıza sadece konuya yönelik yazmanızı rica ederim
Benim anlatmak istedigim olay sizin veya kizinizin yazasi degil. Ozgunluk konusunda acikladiklarimi dikkatli okumak yerine ben gercekten ozgun yazdiriyorum diyorsunuz. Yani benim dusunceme, dusunce ile cevap veriyorsunuz. Ben 50 yasindaki veya 10 yasindaki yazmis orasinda degilim. Isi bilsin isterse en kucugu yazsin. Ozgun ne demektir oyun sitelerinde onu soylemeye calistim.
Eski sahibiyim.
karışmadan edemedim... konu sahibi arkadaş doğrusunu yapıyor... örnek vereyim. Türk Dil Kurumu'nun bir çok yayınını ben hazırlıyorum. Ve hadi tahmin edin, son tashihleri kim yapıyor?
10-12 yaş aralığındaki 7 çocuğa yaptırıyorum.
Çünkü hiç birisinden ASLA kaçmıyor.
Konu sahibi arkadaş %100 doğru bir yaklaşım sergilemiş. Yani; okuyacak kitleye bakmış ve onların dilinden anlayan birisi yazmış yazıları. Bu bağlamda en doğrusunu yapmış. Yani kasayı devretmemiş. İşin algoritmasını kendi üstlenmiş, ve belli kısımları konuya direk dahil olan insanları çalıştırıyor. Bu en güzel stratejidir. Ama algoritmayı eksik kurmuş o da ayrı.
Çünkü olaylara "bütün" olarak bakmak gerekir. Tema seçimi, hedef kitlenin renk psikolojisi, reklam stratejisi, beklenti analizi sonuçlarının harmanlanması, göz izleme teknolojilerine göre sayfa ve reklam yerleşimleri, tık kavramı, ayrıntılarda dikkat çekerek saniye kazanma konusu vs. vs. vs. bir çok konu var. Basit bir konu değil. Türkiye'de profesyonelce yapan çok az firma var. Ve onlarda spesifik, tek oyunlara yöneliyor ve çok daha başarılı oluyor. Çeşitlilik gösteren site kurupta başarı elde etmek ciddi anlamda strateji gerektirir. Para gereksiz demiyorum, ama paradan daha önemli konular var diyorum.
Saygılar
Yukaridaki cevabim sizin icin de gecerli. Ek olarak 100 bin tl paran olsa oyun sitesi acip basarisiz olamazsin. Oyun sektorunde en onemli konu para ve guctur.