Üniversitedeyken 2 yıl kadar kaldım KYK'da. Sigara, içki durumlarına zaten karşıyım. Bir de kural ihlali yapan olursa direkt şikayet ederdim. "Hoş karşılanmaz"ı falan yok... Adam kuralları çiğneyip öyle bir terbiyesizlik yapıp havamı suyumu kirletiyorsa, ben de alenen şikayet ederim. Hiçbir problem de çıkmaz. Gören herkesin de insaniyet namına şikayet etmesi gerektiğine inanıyorum
İçki sigara falan zaten yasak yurtlarda da bazen güvenlik görevlileri kayışı koparmış olabiliyor. Mesela bizim bi görevli öyleydi. Şikayet ettim elemanı bir şey yapmadı. Sonra gidip anında yurt müdürüne hem öğrenci, hem de güvenlik görevlisini şikayet ettim. Güvenlik çok özür dilemişti sonra benden

)
Ortada bir hak varsa herkesin hakkı korunmalı. Güvenlik de işini yapmalı sonuçta...
@matias
Aslında yazdıklarınızın çoğu yurttan yurda değişiyor. Bizim güvenlikle aramız çok iyidir. Sürekli odalarda dolaşıp yer içer giderdi

)
Ev arkadaşım da KYK'dan toplu imza attığı için atıldı. 2 kere uyarıldı 3. de attılar

Onun yurtta da önceden dikkat etmiyorlardı, sonradan etmeye başladılar ve iki defa uyarı alınca geriye dönük inceleme yaptılar imzalarında. Sonra da attılar zaten