Adsense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi okuyunuz kardeşim bu dünya da herkes eşit olsa idi herşey çok daha farklı olurdu mesala herkes çok zengin olsa ne olurdu bence hayat çok zevksiz olurdu yüce Allah bu günlerimizi arattırmasın şükürler olsun sağlığımız yerinde o yüzden sen onlara bakarak kendini tartacağına çalış çok çalış muhabere muhtaç olma yeter
Doğru söylüyorsunuz Allah kimseye muhtaç etmesin.Herkes eşit olsa daha iyi olurdu görüyorum 20-25 yaşındaki adam 35-40 yaşındaki adama emir veriyor neden çünkü parası var

İphone cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yazsam bilemedim galiba sitem etmişsiniz ama emin olun onlarda zamanında çalışmışlardır ve o seviyeye gelmişlerdir şimdide aileleriyle keyiflerini sürüyorlardır
Öyle diyorsunuz ama bir şirket var bu civarlarda bir çok kişinin hakkini yiyerek trilyonluk oldu adam 3 yıl içinde işte bizim aile bunu yapmıyor neden dinimizde günay diyer zaten ben öyle birşey olsa o parayı yemem.Yapan yapıyor krallar gibi eğleniyo geziyo işte adalet yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:38:16 -->-> Daha önceki mesaj 00:35:51 --

fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şükür et, sabır et, namaz kıl dua et emin ol rahatlıcaksın.
Teşekkürler halime şükür ediyorum dahada kötü olabilirdi.