Rambo_FT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence düşündüklerinizi yazıya dökerken 3. kişi gözüyle tekrar okuyun. Yoksa direkt bana yaş muamalesi yapmazsınız. Zaten yaş muamelesi yapanların, kısa yoldan kestirip attıklarını düşünürsek, karşıdaki kişiyi anlamaya çalışmadıkları ortaya çıkıyor.

Hatta size nasıl yazabilirdiniz örneği vereğim: "ben hayatımda tek kereliğine mahsus 100k üzerine çıkmadım. onlarca defa 100k üzerine çıktım."

"bir kere" yerine "tek kereliğine mahsus" yazarak çok daha anlaşılır olabilirdiniz. Ancak yaş muamelesi yapmak çok daha kolay ve bu da sizin ne kadar çok bilmediğinizi kanıtlıyor.

Ben de sizinle tartışmak istemiyorum. Sadece ülkemizde henüz tartışmayı bilen çok az kişi olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden bu tartışmayı uzatmadan son noktayı koyuyorum.
iyiki türkçe öğretmeni değilsiniz. yoksa öğrencileriniz isyan ederdi. konumuz dilbilgisi ya da anlatım bozuklukları ise ben her yorumunuzda bir hata bulurum. önemli olan anlatmak istediklerimi anlayabilmeniz.

yaş konusu kaçamak bir cevap değil benim için. benimde düşüncelerim ve bakış açım zamanla değişebiliyor. senin yaşındayken bir internet sitem bile yoktu. internet sitem olduğunda ise seo ile ilgili yanlış bilgilerede sahiptim. zamanla ve deneyerek yanlışlarımızı düzelttik.

bana davranış şeklin bile sadece hata bulmak ve eleştirmek üzerine. kusura bakma ama sadece imla hatası bulursun, verdiğim bilgilerin ise doğruluğundan emin olabilirsin. eleştirmeye çalışmayı bırak verdiğimiz bilgilerden bir şeyler öğrenmeye çalış. boynuz kulağı öyle geçer.