Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geri giden alt sayfaların birini canonical etiketiyle yeni oluşturdugunuz bir sayfaya bağlayıp deneyin.
Bunu deneyeceğim ve sonucu paylaşacağım.

Hünkar, rakibin bu yöntemle manipule etmesine engel olma şansımız zaten yok gibi. Hlink yaptığı sayfayı, kodu ve buna bağlı aramadaki yerini bildirmeme rağmen sonuç standart.

osmanbey, sizin dedikleriniz tamamen reklam politikalarına dayalı. Söylediklerinize katılmıyor değilim fakat uygulanabilir mi bilmiyorum. Facebook sayfalardan hit deneyeceğim, artı olarak birkaç haber sitesinden (kendi sunucumda barınan) banner reklam deneyeceğim. Bunlar bize ne gösterecek göreceğiz. Ayrıca Bumerang vb. birkaç yerede kayıt olup, üzerine düşeceğim. Sonuçları paylaşırım.

abirisebil, incelemen için teşekkür ederim. Benimde aklımda senin söylediklerin var büyük ihtimalle. Linkleri dün itibariyle reddettim. İncelemelerime göre 1 hafta gibi bir süreçte etkisini görünmeye başlıyormuş. Bakalım bizde etkisi ne olacak.

Not olarak -30 ve -100 cezası olduğunu sanmıyorum. neden dersen 3. sayfaya düşen kelimeler ara ara 2. sayfanın başına kadar geliyor, dolanıyor. Aralarında 1. sayfaya geri gelenler oldu.

grseo, şimdi yükselene kelimeler arasında da link çalışması yapılanlar mevcut. Burada aklıma şu geldi, bu linklerden bazılarını manupile, bazılarını doğal görmüş olabilir Google. Tam olarak buradaki mevzuyu anlayamadım.

--

Gözümüzden kaçan ve tecrübelerine dayanarak küçük veya büyük paylaşımları halen beklemekteyiz.

Gelen özel mesajlarda ve yazılanlarda birçok webmaster arkadaşımın da aynı sıkıntılar içerisinde olduğunu görebiliyoruz. Umarım bu konuda herkesin derdine bir nebzede olsa iyileştirme getirir.

Önerileri ve stratejileri bir araya toplayıp, maddeler halinde paylaşacağım. Konu diğer arkadaşlarımızada ışık tutar umarım.