Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir Apple ürünleri kullanıyorum, forumda Apple ile ilgili mesajlarıma ve konularıma bakabilirsiniz, iOS için yazdığınız uygulamarın reklamını yapma fırsatı sunuyorum.

Web Sitem: www.BlogApple.net

BlogApple.net kısa bir süre önce açılmasına rağmen gayet hızlı bir şekilde ilerlemiş ve belli bir seviyeye gelmiştir. Konular tamamen tarafımdan özgün bir şekilde yazılmaktadır.

Twitter: @appleuzmani

appleuzmani twitter hesabını çok önceden sadece insanlara yardım etmek için açmıştım, BlogApple.net'i kurunca sitedeki haberleri paylaşmak ve aynı zamanda yine insanlara yardım etmek, sorunlarını çözmek için kullanıyorum. Takipçi sayısı şu anda 2000 civarındadır ve hergün tweet atmasam bile 20 kişi civarı artmaktadır. Takipçiler devamlı soru gönderir, artık çoğu ile tanıştık denebilir. Whatsapp üzerinden sohbet ettiğim baya kişi bile oldu. Yazdığım tweet'ler RT alır, siteye eklediğim konuları twitter hesabımda paylaştığımda anında siteye çok fazla kişi geliyor.

iOS uygulamanızı BlogApple.net adresinde ve @appleuzmani twitter hesabında paylaşacağım.

Ücret:

Uygulamanızı tanıtan bir makale (150-200 kelime) ben yazarsam, 5TL.

Eğer siz tanıtım yazısını yazarsanız 3TL.

Uygulamanızı tamamen benim tanıtmamı istiyorsanız PROMO kod vermeniz gerekiyor, ben bu kod ile uygulamanızı indireceğim ve tanıtım yazısı yazacağım.

Sitede ve twitter hesabında yayınladığım uygulamaların geri dönüşü yüksek olacağına eminim.

Ödeme Yöntemi: İş Bankası ve PayPal. Şans oyunları ödemesi artık sıkıntı çıkardığı için kabul etmiyorum.

İletişim : alp@hotmail.com.tr , PM