Hocam bunların yanı sıra profilinizi incelerken şuna rastladım. "Grup Üyelikleri: Black Hat Seo" site için yaptıklarınızı yazmışsınız ama söz konusu "o" ise, bir şeyleri yanlış yaptınız demektir..

Çok farklı açıdan yaklaşmışsın. Benim bu konuda sadece "bil ama ilgilenme" mantığına dayalı araştırmadır. Sonuçta nasıl olduğunu bilmezsen, nasıl korunacağınıda bilemezsin.
Tam skine rakibim bunu çok iyi yapıyor. Çok güzel hlink sistemi oturtmuş. Bunun faydasınıda oldukça görüyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 17-08-2013 mesaj 00:02:44 -->-> Daha önceki 16-08-2013 mesaj 23:59:53 --
Bence footer den alinan linklerden ziyade hit paketlerinin etkisi var. Surekli stabil olmayan hit paketleri siteye zarar verdigini anladim. Facebook uzerinden hit cektiriyordum birakinca site gerilere gitti. Dusuncem hit alinirken uzun sureli dusunulmeli. Ayrica banner link denmiste 2, 3 aylikta onun etkisi olmaz beyler. Footerdan alinan backlinkler hala degerli ama cop sitelerden alirsaniz yukselmeyi beklemeyin. R10da da bu cok var. Temiz sitede bulunuyor elbette. Sahsi dusuncem adworse bir miktar ayirmaniz bazi kelimelerde. 3 tane kelimenin kokune inerek min 10k hitli haber sitelerinden yada belirli bir sosyal agda hedefe ulasmis bloglara yazi verin.
Bende sosyal paketin etkisinin ilk zamanlarda iyi fakat devamında kötü olduğunu düşünüyorum.
Ancak bu kadarda aşırı keskin bir gerileme beklemiyordum. Sonuçta bu paket stratejinin sadece bir kısmı.
+ olarak hit paketini devam ettirdim hemen zaman kaybetmeden. Düşüşün önüne geçemedi hiçbir şekilde.