SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trhosters komplo teorileri cok iyi. Ustune birde arastirmaci gazetecilik koymussun tam olmus. Yazdiklarinin hepsi yanlis. llk seferde yanlis oldugunu soyledigim halde kalkip herseye tekrar yanlis cevap vermissin.

Benim kim oldugum ortada, foruma hic bir katkisi olmayan, sadece bedava hosting dagitmis hosting firmasi olmaya calisan ve kimligi belli olmayan birisiyla polemige girmek sacma olur.

Tahminim hosting isine girmeye calisan birisin ancak bu sekilde hosting firmasi acilmaz. Eger adini, soyadini, kim oldugunu, ne is yaptigini aciklarsan o zaman tekrar yanlis vermis oldugun bilgilere cevap yazarim. Kim oldugu belli olmayan birisinin buraya gercek disi yazdigi seylere cevap vermem, sildiririm.
benim kim oldugum niye senin icin bu kadar onemli? bilmen gerektigi takdirde/zaman kim oldugumu ogrenirsin, ogreneceksin. ben direkt EIG ve HostGator'in kendi resmi aciklamalarindan, bilgilendirmelerinden burada belirttigim tum meselelerin gercek oldugunu ispat ettim. sen hala bunlari yalanlayarak kendini yalanliyorsun.

foruma bir katkisi olmayan? Sefa, ben kimseden maas almadigim halde insanlara burada yardimci olmaya calistim. sen parasini aldigin sirketi burada temsil edip insanlara yapman gerekeni yaptin ve bunu yaparken burada kendi reklamini yaptin, ki hala da yapmaya devam ediyorsun.

su mesaji okuyan, objektif bakan herkes neyin ne oldugu gayet iyi gormekte.

ben hosting isine girmeye calismiyorum Sefa, bu endustri zaten benim hayatim. danismanlik yapiyorum firmalara. sana da yardimci olabilirim istersen, zira ihtiyacin var gibi gorunuyor bir pazarlama muduru olarak cunku piyasadaki diger sirketler hakkinda bilgilerinde biraz eksiklik var gibi?