hostagel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sefa Beyin zamanında Türkiye için kurduğu; www.hostgator.com.tr sitesinden eğer hosting alımı yaparsanız, siteniz Amerikada değil şu an Avrupa da Hollanda da yer alan Softlayer sunucularında barındırılıyor. Burada ilerleyen zamanlarda da bir değişiklik olurmu bilmiyorum Avrupa sunucularında durum farklı sanırım.

Sitenizin ping süresi, Amerika da yer alan sunucularda barındırılırsa 240 ms iken Avrupa sunucularında barındırılırsa 85 ms oluyor. Nerdeyse 3 kat daha hızlı oluyor.

Hosting paketini www.hostgator.com dan aldıysanız, böyle geçici kimi sıkıntılar var ise o zaman Türkiye müşterileri için ayrılmış sunuculara geçmek için Data center değiştirme formunu doldurup bir kaç günde Avrupa sunucularına geçebilirsiniz.

Hostgator de Sefa Bey ayrılmış olsa da sağolsun Burak Bey gibi bir kaç Türk arkadaş yardımı ile Türkçe canlı destek alabiliyorsunuz. Bir çok sorunda destek saatleri doğrultusunda yardım ediyorlar.

Ayrıca her zaman Türkçe ticket açabilirsiniz. Türkçe geri dönüş yapıyorlar. Özellikle Ticket açıp, sorunlarınızı yazılı olarak iletirseniz. O an biri size yardımcı olamazsa da bir başka kişi size yardımcı olabilir.
bu arkadas buraya dusuncesini yazmaktan ziyade kendi reklamini yapmak amacini guduyor. bu samimi bir mesaj degil.

Üyelik tarihi 13-08-2013
Mesaj adeti 2

iki mesajda sadece kendi sitesine baglanti icermekte.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzerinden kaç gün geçti hocam. Dediğiniz gibi bir iki gün sitelere ulaşılamadı. Destek ekibiyle iletişim kurulamadı. Fakat sonra ki günler sitelerde herhangi bir değişim olmadı. Kaldı ki bu forumda bile onlarca kişi hostgatordan host hizmeti alıyor buna eminim. Eğer bir sorun olmuş olsaydı https://www.r10.net/hosting-sikayetleri/ bu adreste mutlaka bir başlık açılır sayfalarca şikayet konusu açılırdı.

Şikayet edilmiyor olması şikayete konu olabilecek davranışta bulunmayacak anlamına gelmez ama şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Şirketin sahip olduğu diğer host şirketleri de alanında nam salmış ve epey de büyük müşterileri olan bir firma. Zaten tr de bile aldığın çoğu hosttan memnun kalmıyorsun. Hosting şikayetleri kategorisinde onlarca şikayet başlığı açılmış. En azından yine destek ekibi ile iletişim kurup sorununu çözebileceğin birileri var.

Ha sen yine de yarın için güvenmiyorsan aylık olarak ücretini öder, bir sıkıntı yaşadığında en azından o ay ki verdiğiniz ücretten olmuş olursunuz. Sektörde de aldığı paraya karşılık hostgator gibi hizmet veren başka bir firma varsa (baby paket) ismini vermeniz dahilinde oraya geçeceğim. Madem eleştiriyorsunuz daha iyilerini örnek gösterin de biz de oraya geçelim.

Öyle şeyler yazmışsınız ki sanki hizmet aldığınız da mutlaka sorun yaşayacaksınız, sunucu çökecek, database si uçacak sanır görende. Biz ne olaylara şahit olduk, ne kavgalara ne küfürleşmelere, hakaretlere.
ortadaki fark su ki, ben bu mesaji bir sirketi kotuleyip diger rakibini one cikarmak icin yazmadim. yani reklam amacim yok. amacim insanlari bilinclendirmek. sorunlar surekli devam edecek de demedim, zaman gosterecek nasil olacagini. mesaj(lar)imda da bunlari acikca belirttim.

Burakreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana pek HostGator eski müşterisi değil eski personeli gibi geldiniz beyefendi.

Sizin amacınızı bilmiyorum ancak biz elimizden geldiğince Sefa Bey ve ben birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

Size bu son cevabım artık sizinle muhattap olmayacağım çünkü amacınız hakaret sınırlarına geldi ve durumu adminlere raporladım.

r10.net'e biz bir menfaat beklemeden geliyoruz daha öncede söyledim ne Sefa Bey ne ben Türk müşterilerden bir kuruş prim aldıysak dünyanın en ******** insanıyız.

Lütfen bizi soğutmayın buradan
sana gonderdigim ozel mesajda da belirttigim uzere senin burada insanlara karsi olan yardimlarindan suphem yok.

amma, simdi sen bana siz komisyon aliyorsunuz demis, size hakaret etmisim gibi davranirsan olmaz. zaten hakli-haksiz konusu yok, kendinizi haksiz duruma dusurmus olursunuz. konuyu yonetime rapor etmek en dogal haklardan birisi, fakat gercekten inaniyor musun bu konuda dediklerine dair en ufak bir iz olduguna?

eger bir tek benim mesajimla soguyacaksan(hani yalan konusuyorum, hakaret ediyorum ya!) buradan, sogumakta ozgursun.

degerlendirmeyi kullanicilara birakiyorum. lutfen mesaj yazmadan once konudaki mesajlari biraz detaylica okuyun zira cogu noktaya degindik, cevap verdik zaten.