LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Tek başına bi' adada kalsan yanına alacağın ilk 3 şey ne olurdu?"
iyimiş

e_mtn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 den 10 a kadar bir sayı tuttum sence hangisi )

sabıka kaydı isteyebilirsin.
sabıka kaydı olabilir ama resmi evraklara gerek yok

karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet içebilir, içmesini istemiyorsanız söyleyebilirsiniz karşı tarafa.
Fakat işe alacağınız kişide sigara, içki, dini inanışlar gibi şeylerin sorulmaması, dikkate alınmaması taraftarıyım.

Hangi özellikleri istiyorsanız onları sorarsınız. Satış yapacağı için insanlarla ilişkilerine, konuşmalarına, diline, oturup kalkmasına bakarsınız olur biter.
Sonuçta bilim adamı almayacaksınız.
dini inanışını sormadım ama benim için dini inanışıda önemli sonuçta tuttuğu partiyi sormuyoruz insanlara
bilim adamı almıyoruz tabi ama

ben yanımda zeki insan isterim

LameXx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abartmişsin..

sen yokken dükkanda sigara icme ihtimali olmaz kişininki, zaten sigarasini rahatca icebilcek sote bir yer kendisine ayarlar ondanda senin mutlaka haberin olur. vereceğin maaşin 2 katından fazlasini veriyor şirketim sigara politikasi cok sert olmasina rahmen icen kişiler yine iciyor herkez biliyor, ama ayni zamanda bilmiyor

tuttuğu takım: saçma bir soru bence ben sakaryaspor'u tutuyorum mesela ben calişamammi senin tarzinda bir işyerinde.

yada en son mezun olduğu okul mühendismi aliyorsun neyapacaksin kardeşim mezun olduğu okulu.

bu sorulari soracağin kişiye 3,4 bin lira maaş vermelisinki aradiğini bulasin, tabi sen ne aradiğini bilmiyorsun orasi ayri bir konu.
tuttuğu takım önemli herkiinin kendi reyonu var sen beşiktaşlı olursan beşiktaş hakkında daha çok bilgiye sahip olursun ve o ürünü daha iyi pazarlarsın sana göre saçma olabilir bana göre gerekli

ilk okul mezunu ile lise mezununu siz aynı kefeye koyuyosunuz sanırım kültür farkı zeka farke kesinlikle aynı olmaz farklı şehirdeki kişileirnde okuduğu okul aldığı eğitim aynı olmaz ben aradığım özellikleir yazmadım oraya insanlar hakkında bilgi alabileceğim soruları sordum bu özellikler içinde aklıma yatan hangisi ise onu işe alırım