Seni ilgilendiriyor mu ? Acilan konuya gore yorum yaziyorum. Cok mantikli konu acmis arkadas ta ben mi ters birsey yazmisim? Tesekkur etmek mi gerekli bu konuya ? Ne yazmami bekliyorsun?
Tahminimi yazdim arkadas ise dalga gecer bir uslup ile alayci bir tavirla cevap yazmis.
Hayir benim yontemim farkli demek cok mu zor ?
Bilmem, farkettin mi?
Ben sizin üslubunuzla ilgili yorum yazdım, istiyorsanız başa alayım. Bilo: haklısın hocam, nasıl atlamışım ki
peki o paklanmış keş ile arama yapıncada geliyormu sayfamız hemen
iyi: Geledebilir gelmeyedebilir. girgir gecer gibi bir halim yok benim. yazi uslubuna dikkat et kirk yillik arkadasin yok karsinda. bilgi vereceksen de ver vermeyeceksen de kategoriyi bosa mesgul etme.
yeni moda oldu gosteririm ama vermem olayi herhalde internette. gercek hayatta oluyordu internette de gormeye basladik.
mewluthday: Üslup kelimesini siz öğrenememişsiniz herhalde. Konu sahibini dövmediğiniz kalmış, küçük birşeyde hemen parlamak internette var galiba, yazdıklarınızı okuyunca bu anlamı çıkardım.
iyi: Seni ilgilendiriyor mu ? Acilan konuya gore yorum yaziyorum. Cok mantikli konu acmis arkadas ta ben mi ters birsey yazmisim? Tesekkur etmek mi gerekli bu konuya ? Ne yazmami bekliyorsun?
Tahminimi yazdim arkadas ise dalga gecer bir uslup ile alayci bir tavirla cevap yazmis.
Hayir benim yontemim farkli demek cok mu zor ?
Burdan devam edelim:
*Ben sizin askerlik arkadaşınız, hele hele tanışmışlığımız hiç olmadı, inşaAllah olmaz. Senli, benli konuşmazsak sevinirim.
*Açılan konuya yorum yazıyorsunuz, ona kimse karışamaz, bakın siz beni yanlış anlıyorsunuz veya gelişme yaşındasınız. Ben sizin üslubunuzla alakalı yorum yaptım, konuya yorum yapmayın demedim.
*"Ters mi birşey yazmışım?", yazmışsınız. İstiyorsanız, yukarıyı bir daha "objektif" olarak okuyun, ancak anlamaya çalışın lütfen, olayı kendi tarafınıza çekmeyin. Ben bu konuya yorum yazdığımda "konu sahibinide, sizide tanımıyordum ve hala tanımıyorum".
*Evet; konu sahibi biraz alaycı davranmış ancak dozu aşmamış, sadece gülümsetir niyette. Ancak sizin yaptığınız; sanki kavgaya başlamışsınız gibi yorum.
*Deminde dediğim gibi; ben, ne konu sahibini ne de sizi tanıyorum. Ben sadece sizin üslubunuzun apaçık katı olduğunu vurguladım.
*Bakın burası sanal ortam, bunun gibi durumlar "sanal ortamda yiğitlikten öteye geçmez". Ancak ben bildiğimi okurum diyorsanız, Allah yolunuzu açık etsin...