turkdepo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bnde kartla yaptım iptalleride geldi ama hala karta param geri gelmedi bnde şaşırdım 1 ay sonra gelir diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum.
Webkurum adlı üyeden alıntı:
SunucuservisTR adlı üyeden alıntı:
SunucuservisTR adlı üyeden alıntı:
Merhaba hocam https://www.ovh.com/cgi-bin/order/di...xpandDetails=1 adresinde takip etmemi istediğiniz sunucu için ücret iadesi talep ediyorum nerdeyse 1 ay olacak. Kredi kartımla ödeme geçilmişti iadeyi banka hesabıma yada kredi kartıma talep ediyorum acilen.
İyi Forumlar

ödeme siz bana yapmadınız direk ovh yaptınız dogal olarak ürün iptali ilgili geri ödeme ovh size yapıcak bunda benim yapabilcegim birşey yok eğer bana yapsaydınız biz size yapardık

onun dışında ürün alıp iptal olup para iade alamayan neydeyse 500 üzerinden kişi var ?

ben ne yapabilirim?
Siz bana ne dediniz ? Siz bizim müşterimiz olacaksınız ovh ile hiçbir bağlantınız olmayacak.Herşey ile biz ilgilenicez dediniz. Ve ben iade talep ediyorum.

dedigim gibi ödemeyi siz ovh yaptınız kendileri geri iade yapmadı henüz ben sizden hiç kar kütmedim sadece size yardımcı olmak işin yaptım almadıgım bir pararı size nasıl iade edebilirim

ovh henüz çogu kişinin ödemesini geri yapmadı

eğer hala benim sorunlu tutuyorsunuz

şikaret konusu açıp bütün r10 halkına sorabilirsiniz
Merhaba;
Şikayet konusu açmayacağım 1 hafta iade süreci olarak bekleyeceğim. Kar güdüp gütmemeniz sizin tercihiniz. Ben yatıracağım ücreti size sorarak yatırdım.Sonuçta sağlayacım sizsiniz. Ovh'den alsanız dahi.Sonuçta dcyi kimse kendi evinde barındırmıyor ama geri iade hakkına sahip.Ben neden başlamadı demiyorum bu ovh kaynaklı olabilir ama iade talebini sizden yapabilirim nedeni ise siz bana ücreti iade edersiniz ovh ile siz uğraşırsınız sonuçta sizin hesabınızda server.
Şikayet etmek istesem direk konu açardım ama tatlı bir dille yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Saygılarımla
İyi Forumlar

kişi hakkında şikaretçiyim kişi bana yapmadıgı ödemeyi geri istemekde