foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onlara ayak uydurma devri bitti. Farklı bir sunucu hizmetinden yararlanın. Mevcut paketinizi kendilerine iade edebilirsiniz. Kronik sorunu. Neden oturup gereksiz bir güvenlik önlemini kaldırmaları için zaman harcayalım ki. Muadili datacenter'larda sorunsuzca kullanılabiliyor. XML ve Excell ürün import işlemi çok önemli bir konu. Proticaret hostingi sağladığımız tüm e-ticaret platformları tam verimle çalışıyor.

neler çektim ben o isimtescilden hemen geri iade edin hocam.. proticaretin desteklediği 444host proticaret için en iyisi.. yüksek meblalarda satışlarımız var şuan ve hiç sorun yaşamıyorum. çok teşekkür ediyorum kendilerine.

*. hiçbir sorun yaşamasan bile posnetlerde sıkıntı çıkıyor yapıkredi özellikle sorunuda çözmüyorlar hiç gerek yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:42:39 -->-> Daha önceki mesaj 12:40:55 --

Bu arada site yöneticilerinden ricam Proticaret başlığı açılması lazım.. teknik sorundur temadır vsdir. çok ihtiyaç var. şuan kullanan çok üye olduğundan eminim.