Hazırda bir sipariş formumuz var üzerinde biraz oynamalar ve değişiklikler istiyorum detaylar aşağıdadır.

Sipariş formumuzun bulunduğu örnek site : http://link.tl/6Z1a

Sipariş dosyamızı indirip kodları incelemek isterseniz : www.iconmedya.net/samsung.rar

İLETİŞİM BİLGİLERİ ALANI

Ad Soyad bölümü :
- İsim ve Soy isim farklı text alanlarına girilecek.

Şehir bölümü :
- Türkiye'ye ait tüm şehirler listelenecek.

İlçe bölümü :
-Müşteri tarafından seçilen şehre ait tüm ilçeler otomatik sıralacak.

ÜRÜN BİLGİLERİ ALANI

Renk Seçin bölümü :
- Birden fazla tek ürün satış sitemiz bulunuyor sitelerimizde sattığımız ürünlerimizi sürekli güncellememiz veya ürünü tamamen değiştirmemiz gerekebiliyor.
Renk seçin bölümünde görüntülenmesini istediğimiz ürünlerin ID lerini belirterek ürünlerin gösterilmesini sağlayacağız. Yani bizim MySQL sorgusu içerisinde
yazacağımız ID numaralarına ait ürünler form içerisinde listelenecek.

Ödeme Tipi bölümü
-Ödeme tiplerini oluşturmuş olduğumuz ödeme tipleri adında oluşturduğumuz tablodaki değerleri alıp listeleyecek. Ayrıca bizim sorgu içerisinde where
koşulu ekleyerek belirttiğimiz ödeme tiplerini listeleyecek.

GÜVENLİK KODU ALANI

Güvenlik için görsel resim kullanılacak. Müşteriden resimdeki kodu yazarak sipariş vermesi istenecek.

Ayrıca:
-Aşağıda bir görsel ekledim görsel de gördüğünüz gibi güvenlik kodu bölümünü ödeme alanının sağındaki boşluğa eklenmesini istiyorum.
-Kodun yazıldığı alanı sağında bir onay iconu ekledim. Müşteri kodu yazdığında doğruysa onay iconu yanlış sa kırmızı çarpı işareti eklenebilir. (Şart değil ama olursa güzel duracaktır.)
-Ayrıca müşteri kredi kartı ile ödemeyi seçerse hemen altında "Kredi kartı ödemelerinde 10 TL komisyon" notumuz çıkacaktır. Sadece kredi kartı seçildiğinde görünmesini istiyorum.

Not: Sipariş formumuz tamamlandığında bu formu birden fazla sitede kullanacağız yalnız sitelerin tamamı tek ürün satış sitesi ve kiminde telefon satılırken kiminde ayakkabı satılacak.
Telefon satılan sitelerin de bir çoğunda farklı model ve markalar satılacak. Aynı model ve marka olan siteler de de fiyatlar değişiklikler gösterebilecek. Bunlarında dikkate alınmasını
eksik kalan ve yazmayı unutmuş olabileceğim yerleri yukarıdaki notumu dikkate alarak incelemenizi rica ederim.

Tüm bu isteklerimi yapabilecek arkadaşlar işin teslim süresini ve istedikleri ücreti bildirebilirler. Teslim süresi dikkate alınacaktır. İŞ ACİLDİR

İletişim bilgilerim: Sorularınız için aşağıda yazan saatlerde arayabilirsiniz.)

Cep Numaram : 0534 987 13 25 - 23:30'dan 02:00 a' kadar.
İş Numaram : 0212 522 2006 - 09:00 ve 19:00 arası.

Bu forma NETGSM api leri kullanılarak sipariş veren müşteriye otomatik "Siparişiniz alınmıştır onay için sizi arayacağız" tarzında SMS göndermek istesek ek olarak ücreti ne olur. Yapabilecek arkadaşlar tekliflerinde SMS konusunuda dikkate alabilirler. (Şart değildir.)