Hepimiz belirli dönemlerde iş görüşmelerine ve mülakatlara katılmışsızdır. Başımızdan belki onlarca iyi ve kötü tecrübe geçmiştir. Kimisini terleyetek kimisini ise mutlu bir şekilde terk ettiğimiz olmuştur. Ancak bu mülakatların ingilizce yapıldığını düşünsenize. Belki bazılarınız bunu hiç tecrübe etmedi ancak, ingilizce iş görüşmesi soruları gerçekten terletici ve zorlayıcı olabiliyor. Bu konuda ise ne kadar fazla bu durumu yaşamış isek o kadar konsantre olup, başarı ihtimalimizi artırabililiriz. Bu konuda ise tavsiye edebileceğimiz farklı bir eğitim sitesi hali hazırda mevcut durumda ancak fazla duyulmamış bir site. www.ingilizceisgorusmesi.com/

Aslında ilk aşamada herkesin ilk elden elde etmek istediği şey ingilizce iş görüşmesi diyalog örnekleri olarak bilinmektedir. Nedenine gelecek olur isek, eğer bu diyaloglarda ne tür sorular sorulmaktadır, bu sorular ile ne ölçülmek istenmektedir gibi olayları anlayıp, ne tür cevaplar vermenin doğru olduğu ve karşı taraf üzerindeki algısının olumlu olduğunu bilirsek, bu tip görüşmelerden alnımızın akı ile ayrılabiliriz. Bir çok kişi elde ettikleri iyi işleri bu görüşmelerden aldıkları olumlu sonuçlara borçludurlar. Bu gibi vakaların iyi olması için eğitim almak biraz külfetli gibi görünüyor olsa bile uzun vadede bize ciddi katkılar sağlayabileceği için, göz önüne alınması gereken yegane seçeneklerin başında gelmektedir.

Bu alanda bizlere online olarak eğitim sunan ilk ve tek internet sitesi ise http://www.ingilizceisgorusmesi.com/ dur. Amerikalı eğitmenler ile profesyonel olarak hazırlanmış materyaller üzerinde hanta içi her gün sanki bir iş mülakatı yapıyormuşçasına eğitim alırsınız. Eğitmenler size olası soruları soırarak cevaplar vermenizi isterler. Bu bağlamda verdiğiniz cevaplar üzerinden yapılan hataları düzelterek sizin gerçek bir iş görüşmesine mümkün olduğunca hazır bir hale gelmenizi sağlarlar. Her dersin kaydı da alındığı için sonrasında defalarca hatalarını ve eksikliklerinizi görebilir ve bunları sonraki derslerde düzeltebilirsiniz. Eğer içinizde bir azim varsa bu siteden alacağınız eğitim ile ingilizce iş görüşmelerinden kesinlikle pozitif sonuçla ayırılırsınız. Sizler de umarım deneyip, faydasını görüp, çevrenizdekilere bu mükemmel uygulamayı anlatırsınız. Herkesin faydalanmasını diliyorum.