Sana 1 veya 2 şık daha iyi diyemeyeceğim. Hayatınla ilgili bir kararı sadece sen ve ailen bence karar vermeli. Fakat sana şu şekilde bir şeyler söylemek isterim.

Amerika'ya gidersen eğer gerisini çok düşünme. Eğer maddi yönden sıkıntı çekmeyeceksen bence Amerikaya git. Çünkü diyelim ki 4-5 sene orda kaldın. Döndüğünde bu topraklar yine senin, ailen yine seni bekliyor. Kız arkadaş konusu ise maalesef yürümeyebilir internet üzerinden. Ama şu da var ben 26 yaşındayım ve üniversitede sevgilisi olan, sözlü-nişanlı olan arkadaşlarımın %80 i filan zaten şuanda o insanlarla beraber değiller. Ama gerçek sevgi varsa bence yürüyebilir.

Bunları sana Sırbistan'da doğup büyüyüp tüm akrabalarını orda bırakıp 17 yıldır İstanbul'da yaşayan biri olarak söylüyorum. Haftaya mesela gideceğim memleket yine benim, akrabalar yine orda.

Şuanda üçüncü üniversitem sayılır y.lisans yapıyorum. Fakat okuduğum 3 üniversiteye rağmen ben zamanında yurtdışına üniversite okumaya gitmediğime pişmanım.

Ama tekrar söylüyorum ben veya başkasının görüşleri kafanı çok bulandırmasın. Ailenle oturup bir karar ver ve ömür boyu o kararın arkasında dur. İyi veya kötü sonuçta diğer kararını her zaman düşüneceksin.