Gibberring adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şimdiye kadar google'nin yapmayın yasak dedigi herşeyi yaptım yapmayada devam edecem linkte alıyorum yerine göre blog backlinkte kasıyorum tanıtım yazısıda alıyorum bunları yaparken ama tamamen manüel çalışmalar yapıyorum ve bir çok konumda yerimi koruyorum ne panda ne penguen hiçbiri yara vermedi bazi şeyleri çok takmıyacaksınız yok şunu dediler bunu dediler siz kendiniz deneme yanılma yöntemini deneyin en iyi taktikler bu şekilde keşfedilir.

Google hiçbir zaman sen şunu yaprsan ben seni üst sıraya alırım demez googlenin dedigi tek şey var özet olarak faydalı site yap ben seni zirveye taşıyayım faydalı site yapalımda bu faydalı sitenin suyunu vermesek sağını solunu budamasak nasıl büyüyerek ağaç olacak Link alma tanıtım yazısı alma backlink kasma eee biz napcaz sadece içerik gircez site içi optimizasyon yapcaz site tasarımı düzgün olcak bunları zaten herkez yapıyor artık bunlar bizi başkalarından ayırmaz önemli olan bizi başkalarından ayıran çalışmaları bulmak.
Makale de link almayın, şunu yapmayın, böyle şeyleri geçin gibi şeyler söylemedik bu konuda yanlış yorumlanmasın.

Ancak itibarı yüksek, otoriter siteler eğer bir düşüş yaşıyorsa siz google yönergelerini gözardı edemezsiniz. Backlinksiz algoritma düşünülemez dedik, sadece strateji değişecek. Backlink mantığı hep sürecektir.

Ve de sizin dediğiniz şekilde sürmeyecektir. Yoksa güncellemelerin, algoritma değişiklerin mantığı kalmazdı.