Merhaba arkadaşlar,
Şu anda bende 2 adet bu monitörden mevcut bir tanesini satmak istiyorum sebebi ise macbook pro alacağım inşallah, 2 tane 27' yi sağlıklı kullanamayacağımı düşünüyorum. Monitörün her hangi bir sıkıntısı yok 1 yıl garantisi mevcut türkiye distribütöründen aldım (
http://www.is-istasyonu.com/ ). Monitörün markasını ve görüntü kalitesini bilen bilir 1850 tl civarında almıştım Monitöre 1100 TL' ye satmayı düşünüyorum. İletişim için 0332 234 1 888 veya info(at)freegrafiker.com adresine mail atabilirisniz
DELL UltraSharp U2711 27" 6ms DVI DP HDMI Usb Full HD Geniş Siyah Lcd Monitör
İzlenebilir Boyut 69 cm (27")
Panel Türü IPS (Düzlem İçi Geçiş)
Maksimum Çözünürlük 60 Hz'te 2560 x 1440
Kontrast Oranı 80.000:1
Parlaklık 350 cd/m2 (tipik)
Tepki Süresi 6 ms (griden griye) Tipik
Maksimum İzleme Açısı 178° (dikey) / 178° (yatay)
Bağlanabilirlik
Yüksek Tanımlı Multimedya Arabirimi (HDMI)
HDCP ile 2 Dijital Görsel Arabirim konnektörü (DVI-D)
DisplayPort (DP)
Video Grafik Dizisi (VGA)
Komponent Video
Kompozit Video
1 adet USB 2.0 yukarı akım bağlantı noktası
4 adet USB 2.0 aşağı akım bağlantı noktası
8'i 1 arada Ortam kartı okuyucu
Dell SoundBar için DC güç konnektörü
Ayarlanabilirlik
Yüksekliği Ayarlanabilir stand, eğme, döndürme ve yerleşik kablo yönetimi
Canlı, Hayat Dolu Görüntüler
Şaşırtıcı renk doğruluğu ve çok yönlü bağlantısı sayesinde, yüksek performanslı Dell U2711 Monitör etkileyici bir ayrıntı düzeyi, derinlik ve yanıt hızı sunar.
69 cm (27") Ekran ve 2560 x 1440 (maks.) WQHD Çözünürlük: Çarpıcı yüksek tanım ayrıntılarını ve Dell UltraSharp U2410'a göre ekran içeriğinin ve ekran alanının daha büyük bir bölümünü görüntüleyebilme deneyimini yaşayın.
16:9 Geniş Ekran En/Boy Oranı: İnanılmaz bir yüksek tanımlı izleme deneyimi sağlar. Yüksek performanslı iş uygulamaları, videolar ve web sitelerinin tümü mükemmel görüntülenir.
6 Milisaniyelik Tepki Süresi (tipik) Griden Griye: Hızlı tepki süresi gölgelenmeyi azaltmaya yardımcı olur ve hareketli multimedya görüntülerinde bulanıklığı ortadan kaldırır.
80.000: 1 Dinamik Kontrast Oranı (Maks.): Derin siyahlar ve parlak kırmızılar gibi etkileyici renk yoğunluğunun, keskin grafik ve metin görüntülerinin, parlak renklerin ve hareketli videolarda olağanüstü ayrıntıların keyfini çıkarın.
Düzlem İçi Geçiş teknolojisi (IPS): Hem ekranın karşısında otururken hem de yandan belirli bir açıyla izlerken üstün renk tutarlılığına olanak tanır.
Cihazı satmadım neden üstte satıldı butonu var bilmiyorum ? Resimleri Güncelledim.