Adam senin temanın aynısını istiyor ( Kaldıki tema themeforest teması ) sende ben yaparım diyorsun tuhaf.
Birde konuyu açan arkadaşa ne demeli.
Kendisi grafiker olduğunu iddaa ediyor işleri başkasına yaptırıyor vallahi ne günlere kaldık ne desem bilemiyorum ki.
Photoshop programını açma yetkisi bence quiz şeklinde yada çalışma kalitesine göre verilmeliydi böyle her açmayı kapatmayı bilen grafiker oldu çıktı.
En azından destek vermeli ki kendilerini, kendini, kendimizi geliştirebilmemiz için bir ortam olsun. Hazır bir template satın alıp koymuşum, hoşuma gitmiş - beğenmişim. Bu benim tasarımcı kimliğimi zedelemez, zedeler diyenide ilgilendirmez, iş yapmaz / yapmam olur biter.
Bu arkadaş beğenmişse, iş yapmakta, öğrenmekte hevesliyle ücretsizde yaparım. En azından medeni cesaretini ortaya koyupta ben bu adamın tasarımını beğendim, böyle birşey yapamıyorum ama bana yapabilecek var mı demiş. Bu forumda ben şöyle tasarımcıyım yetişemiyorum işlere şu tasarımı yapın diyen yüzlerce kişi gördük, hangisine yersiz sözler söylediniz ? Detaylı pm isteyip durdunuz. Photoshopu açmayı biliyorsan, açmayıda öğretmek senin bilginin sadakasıdır.
Her zaman ki gibi kişiliğine ve ya sözlerine bir saygısızlık etmek istemem, senin gibi düşünenlere cevaptır sadece. Sürçü lisan ettiysem affola.