15 gün önce 500 kadar bir imleme kastım siteme sitem hızlı bir yükseleşe girerek 5 günde bir kelime de ilk sayfa ilk 5e girdi ohoo bizde sevindik tabi çok güzel çok iyi sonra bir 5 gün daha geçti baktık ki siteye yavaş yavaş düşüyor. Bu düşüş öyle basit bir şey değil çakıldı resmen baktık ki imlediğimiz sitelerde ki imlemeler silinmiş. Siz siz olun imleme yaptırdığınız siteler sağlam olsun. Spam kasmayın az olsun öz olsun

Şimdi sağlam sitelere tek tek kasıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
Her ne yapıyorsanız hemen ve acilen durdurmanız gerekir. Google Pengueni bu tür backlinkler için çıkardı.
Bakın
burada bir madde var:
Alıntı
Yönergelerimizi ihlal eden doğal olmayan bağlantılara ilişkin birkaç yaygın örneği bulabilirsiniz:
Düşük kaliteli dizinler veya yer işareti site bağlantıları
Hiçbir siteye 500 imleme kasılmamalı. Google'ın imleme için düşündüğü şey sizin yaptığınızdan çok farklıdır. Google şunu diyor, imleme insanların organik olarak sevdikleri bağlantıları paylaştıkları yerdir. Linklerinizi bir iki kaliteli sitede paylaştınız ve doğla gibi gösterdiniz tamam, ama gidip de 500 imleme kasmak o siteyi gömmek anlamına geliyor.
Yarın doğal olmayan bağlantı uyarısı aldım diye başlık açmak istemiyorsanız bunu yapmamalısınız.
r10 şu anda en aktif webmaster forumudur ve burada üyelerin spam konusunda daha
bilinçli olmaları gerekir.