elessarenator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Güncelleştirme bekleniyor" değil "Güncelleştirme hazırlanıyor" yazıyor. Bu bizim yayınladığımız bir duyuru. Bu gece bir güncelleştirme yapacağız ve bu güncelleştirmeyi "Güncelleştirme hazırlanıyor" yazılı bir duyuru yayınlayarak program üzerinden kullanıcılarımıza duyurduk.
tesekkürler daha once orda guncellestırme yazıyordu ve tıklayarak indirmiştim sanırım yine öyle birşey bekledim su anda kullandıgım sürüm 4.0 dır o zaman bekleyeyim birde şu gözüme carptı programda belırtmek ısterım ekledıgımız wordpress sitelerini sağtuş yapıp siteyi görüntüle dediğimizde internet explorer acılıyor ve 0.0.0. yazısı cıkıyor sanırım ordaki işlevde bir sorun var guncelleştirmede buna da dıkkat edersenız program kullanım acısından daha işlevsel hale gelecektir birde ben örneğin 30 tane wordpress blogum var ve bunların hepsındeki aynı kategorıye yazımı özgunleştırıp gondermek ı9stıyorum bunu yapabılme ımkanıda eklenırse guzel olacagını dusunuyorum su anda her sıte mesela eklenıldı denıldıgınde tek tek yıne aynı sekılde kategorılerıde secmek gerekıyor ve sıtelerıde alttakı yanı 30 sıteyı secıyorum ve kategorılerıde tek teks ecıyorum bunun yerıne sıtelerı ve gosterdıgımız kategorıyı otomatık olarak ilerletıp ekleme de guncellemenızde gelırse ıyı olacaktır özgunleştirme ve gönderım ayarları hızı gayet guzel programın aklında soru işareti olan arkadaşlar için söyluyorum süphe duymadan alabileceğiniz güzel bir programdır iyi çalışmalar