geçmiş olsun arkadaşım, ilk fotoğrafa baktığımda ne var bunda perte çıkacak demiştim, arabayı önden görene kadar,
Hehe keşke öyle olsaydı o zaman kendime acemi şöformüsüm der geçerdim

Ama şunu öğrendim trafikte yol hakkı benim demeyecekmişsin hiç bir zaman dersen elin oğlu gelir kamyonla sana boom yaparmış
geçte olsa anlamış olmanız iyi

. Örneğin yeşil yandığında diğer taraftaki arabalar durmadna hayatta kalkmam, istediği kadar bassın kornoya arkadakiler sen istediğin kadar dikkatli olursan ol karşıdakinin ne olduğu belli değil eşeğini sağlan kazığa bağlamak en iyisi. Bugüne kadar çok ve büyük kazalar geçirdim hepsinde %100 karşı taraf haksız
Öncelikle geçmiş olsun ama ben hala emniyet kemeri takmıyorum takmam . Sebebini söyleyim belki gülceksiniz ama ben bugüne kadar 4 kez emniyet kemerini taktı 4'ündede kaza yaptım takmamak daha mantıklı geliyor o yüzden
Şöyle bir olay anlatayim, bir tanıdığım bir gün kaza yaptı arabanın şoför kapısı kilitlenmiyor ve ufak bir darbe ile açılabiliyordu, emniyet kemerini takmamış bir gün kaza yapmış direksiyon şoför koltuğunu delmiş geçmiş. nasıl sağ kurtulduğunu sorduğumda kaza esnasında kapı açılmış ve bu arabadan düşmüş öyle kurutlmuş emniyet kemeri takılı olsaydı ölecekti, fakat yinede emniyet kemeri takmamak daha tehlikeli, 100 metrede gitsem emniyet kemerini takarım sonuçta rahatsız eden birşey değil unutyorsun bazen takılı olduğunu hatta