NutShot1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hüseyin hocam cana gelmesin mala gelsin
Aynen öyle teşekkür ederim.
ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. 2 airbag açmışsın. Motorda ne tür bir hasar var buradan tam olarak kestirmek güç. Ancak dediğiniz gibi aracın piyasası 19.000 TL ve aracınızda 12.000 TL hasar var ise araç pert'e ayrılır. Tabi sizin kaskonuz olmadığı için karşı tarafın kaskosu bunu karşılayacak. Eğer karşı tarafında kaskosu yoksa adama çöküp aracı onun almasını sağlayın. Yok ben yaptırmak istiyorum diyebilir. Bu şekilde bir araç ne yazik ki tam randımanlı olmuyor. Siz adamla anlaşma yoluyla paranızı alın adam aracı yaptırıp satarmı atarmı karışmayın.

Adamın %75 suçlu olması zaten onun suçlu olduğunu gösteriyor.
Merhaba öncelikle hem iyi dilekleriniz için hem de bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Karşı tarafın kaskosu var mı yok mu bilmiyorum ama sanırım yoktur çarpan kamyon şahışa ait değil bilinen bir Gıda şirketinin dağıtım kamyonu... Tam olarak bir bilgim yok bu konuda.Ayrıca araç perte çıkmazsa uğraştırıcı günler bizi bekliyor demektir çünkü bildiğim kadarıyla sigorta şirketi orjinal değil de yan sanayi parça takıyormuş bu ne kadar doğrudur tam bir bilgisi olan var mı ?
zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırf bu yüzden trafikte en çok motor sürücüleri zarar görüyor.
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. 5-6 yıl önce başımızdan bir kaza geçti. Aracımız aynı bu durumdaydı. Perte çıktı.
Teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun Allah tekrar kaza bela göstermesin inş.Bende büyük ihtimal perte çıkar diye düşünüyorum ama bir kaç kişi perte çıkmaz falan diyor bakalım bu Cuma günü belli olacak sanırım ne olup olmayacağı perte çıkarsa benim açımdan daha iyi olur hiç uğraşmam yaptırmasıydı ettirmesiydi gibi işlerle @ismailbal arkadaşımızın da dediği gibi o araç yapılsa bile hüner atmaz zaten..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:33:22 -->-> Daha önceki mesaj 09:30:49 --

ExCoDeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
araç pert hocam, geçmiş olsun
İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
marzenbecher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce sigortacı da çalışan biri olarak araç kesin olarak perte çıkacaktır.
Çok teşekkür ederim peki eğer vaktiniz varsa bundan sonraki aşamaların neler olabileceğini anlatabilir misiniz hazır sizi bulmuşken sormak isterim tabi eğer vaktiniz var ise.