madem okadar güzel domain

comu sizde + olarakda net ve orgu boşta
ben o domaının guzellıgınden şuphelıyım
webmaster1 felanmı
kardeş webmaster1 domaini size burada alıpta çok güzel diyerek aptal durumuna düşmeyecek kadar çok akıllıyım...
burada bu konuyu sizlerle paylaşmamın sebebi güzel bir isim buldum diye hemen forum açarak aptal durumuna düşmemek içindir.. gerek görülürse 1 sene daha bekler sizlerin farklı fikirlerini alarak projeyi geliştire bilirim..
yorumun için teşekkürler
Aklın varsa hiç girme bu işe. Zaten bunu araştırdığına göre konu ile pek ilgili değilsin belli ki, sadece domain için içinde bir heves var. Unut gitsin bence, bu ise girme.
kardeş benim araştırmamın nedeni ne yapacağıma karar verememem..
ayrıca 16 yaşımdan beri ben web işleri ile uğraşıyorum şuan yaşım 29... forumla uğraştım islami forum kurdum, forum script mybb olmasına rağmen çok kısa zamanda hiti yükselttim... sonra bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.. ha bana desenki vb kullandımmı sadece inceleme amaclı lisansız vbulletini meraktan boş domaine kurdum, inceledim..
benim burda araştırmam eğer genel olarak kaliteli olan webmaster formları gibi forma ihtiyaç varsa, iyi bir ekip kurarak, sizlerinde fikirlerini alarak türkiyede bir tane daha kaliteli forum nasıl kurabilirim, onu öğrenirim.. çünkü hiçbir forum kurucusu tarafından kaliteli hale getirilemez, her zaman kullanıcının fikirlerini almak zorunda..
kıyaslama sakın sanmayın (kıyaslama söz konusu bile olamaz) misalen r10 na diye bilir misiniz ki kuran kişi tek başına kendi fikirleriyle bu hale geldi... hayır r10 eskiden olduğu gibi şimdide birşey yapacaksa eğer üyelerin fikrini alıyor, ve buda çok hoş birşey...
yukarıdada yazdım tema sitem için bütün webmaster sitelerine üye oldum, seninde dediğin gibi %80 içler acısı nedeni ise ya ekibi yok yada hiçkimsenin fikrini almadan kendi bildiklerini uygulamalarıdır...
yorumun için teşekkürler