hocam eğer projelendirebilecek bilginiz, ekibiniz, zamanınız varsa domainde dediğiniz gibi harikaysa hiç durmayın.
Ama şu an piyasada çok wm forumu var bi çoğu çöp resmen, onlar gibi olacaksa hiç girişmeyin.
ekibim şuan yok, eğer genel olarak wm forum açılması üzerine tavsiyeler gelirse gerekirse 6 ay veya 1 yıl sürsün ekibi tamamlayıp siteyi faliyete *******..
domain ismini söylememe nedenim de bu domain çok güzel net org boşta ben domaini ne yapacağımı düşünürken başkası hemen proje ile faliyete sokmasından korkuyorum..
Domainler para etmiyor hocam, bu işe girenler de işin ne kadar zor olduğunu görüyor, ekibi yoksa tutmuyor zaten varsa bile cebelleşiyor.
Eğer ekibiniz yoksa, kuralım derseniz de ilk başlarda herkes hoooovvv süper tamam benide yaz der birde bakmışsınız ki tek başınıza kalmışsınız.
Sadece açmakla bitmiyor.
- Tanıtım
- Promosyon - Çekiliş
- Özgün yazı - kalıcı birşeyler
Bunlar ile üye çekimi yapmalısınız ve bunlarda maddi harcamaya dayalı şeylerdir.
hocam benim tema sitem var temalarımı dağıtmam için bütün web forum sitelerine üyelik aldım...
aslında şunu demek istiyorum, sizin bu dediklerinizi webmaster forumlarında gördüğüm için forum açma konusunda kararsızım..
ayrıca ekip konusunda dediğiniz gibi ilk başta herkes evet diyor sonrada bırakıp gidiyor..
bu sorunu aşmak için ekiple bir sözleşme yapmam gerek, veya gerekicek, kısacası sözleşmenin maddeleri, eğer forum alır başını büyür ise para kazanıldığı taktirde paralar ay sonunda yüzdelik şekilde ekibe dağıtılacak.
yok sizin dediğiniz gibi ekibe adam aldım, üç beş gün sonra bıraktı gitti, sözleşmem maddelerinde geçerli bir nedeni olmadan forumu bıraktığı taktirde forum yönetimi tazminat hakkına sahip olacak...
diyeceksinizki böyle birşey olmaz böylede olmaz ise senin dediğin gibi adam bugün gelir yarın gider ve forum herdefasında yarım kalır..
WM forumu acin ********** ve Radmin'e de moderatorluk verin
ne demek istediğini anlamadım ama güzel bir espiri
ortada olmayan bir domain için değerlendirme ve fiyat mı sormuşsunuz?
''wm forumları için domian fiyatı vs.'' böyle soru olmaz...
başka örnekten gidersek birisi sorsa teknoloji siteleri için domain fiyatları ne kadar? adama hangi domain diye sorarlar çünkü teknoloji.com çok dolar örneğin 50k teknolojidunyasi.com bir o kadar dolar eder ama teknolojisitesiburasi123.com 2 dolar eder, yani kırılma ama domain yazmadan ve belirgin bir özelliği olmadan değerlendirme yapılmaz...
domain ismini söylememe nedenim de bu domain çok güzel net org boşta ben domaini ne yapacağımı düşünürken başkası hemen proje ile faliyete sokmasından korkuyorum..
Acaba Türkiyede 1 tane kaliteli daha webmaster formuna ihtiyaç varmı sizce ?
Başka önerisi Olan Arkadaşlar..