Paravan siteleri birbirine linklemeden düz link alma bunu acabilirmisin biraz :S
İnsanlar genelde paravan link ağı oluşturur. Google ın bu link şemasını anlamaması için paravan siteleri kendi içinde birbirine link vermemesinden bahsettim. Yine bunlardan kendi sitemize link alıyoruz yani.
Benim şahsi fikrim böle ama yapan vardır tüm siteleri birbirine bağlar çapraz ,pramit yapar ya da daha başka şeyler yine işe yarayabilir.Tüm postlardan link çıkabilir ama durum şu.
Bir sitenin sürekli bizim sitenin alt sayfalarına çeşitli linkler vermesi yapaylık göstergesi.
Bir sitenin tek postundan bize link vermesi en normali. (tanıtım gibi)
Bu tanıtım alırken yazı yazılırken yapılması gereken husus şu mesale senin evden eve nakliyat ilgili siten olsun tanıtım yazısı alıcaksın.
Muhtemelen aldıgın tanıtım yazısının başlıgındada evden eve nakliyat kelimesini geçirceksin ama asıl olan şudur.
Ben mesela Ev dekasyonu 2013 diye başlık attım konuda bahsettim makale içinde evden eve nakliyat diye sana link verdim. Burda önemli olan bu tanıtım yazısına google dan hit gelmesidir.
Bu hit gelirse çok faydasını görürsün gelmezse göremezsin. Dandirik bir yazı yazarsın başlıgıda öle atarsın faydası olur diyebilirsin.Ama yayınladıgın makale sitenin ana sayfasındadır oraya zaten hit gelir. Ordan kayboldugunda ise olumsuzlugunu direk hissettirir. Tabi yine aldıgın makalede evden eve nakliyat ile ilgili alt kelimeler olmalı nedir işte taşımacılık,hizmet, il isimleri...
Title ap ayrı hit gelecek bir başlık olmalı

Umarım bazı arkadaşlarada ilham kaynağı olmuştur. (r10 dan tanıtım yazısı alınmaz bu arada )
15 iyiymiş reis
Bilen varsa paylaşır umarım ben söylemicem dedim söylemiyorum