merhaba bu konuyu açtığınıza göre adwords konusunda uzmansınız, benim de size danışmak istedğim bir soru var

bugün bir arkadaşım bana şöyle bir soru sordu; x kişinin basit bir sitesi var ve bu sitesi için y kişisi ile adwords çalışması yapmak istemiş ve anlaşmış bir şekilde, bu y kişisi x kişisinden her ay düzenli adwords ödemesi alıyor fakat bu x kişisinin sitesi adwords reklamlarında ya hiç görünmüyor ya da çok az görünüyor.

x kişisi y kişisine bu durumun açıklamasını sorduğunda ise neden bizim site reklamlarda çıkmıyor diye sorduğunda da y kişisi x kişisine xyz sitesinin kodlamasının çok kötü ve hatalı olduğunu bu yüzden reklamlar da az göründüğünü söylemiş )

ben adwords konusunda uzman sayılmam ama kodlama ve genel xhtml - css ve seo/sef kodlarına baktığımda öyle çok aşırı bir sıkıntı göremedim.

ama emin olmadan da bu arkadaşa bir cevap vermek istemedim, neyse sözün özü sorunun kendisi ;

* adwords sisteminde böyle bişey sözkonusu mudur??
* kalitesiz kodlanmış sitelerin reklamlarının çıkmamaması gibi bir durum var mıdır ???
* varsa bu konu hakkında yapılabilecek birşey var mıdır??

ek olarak site yüksek rekabet olan bir kelime kategoriye girmekte, yüksek rekabet olduğundan dolayı reklamlarda gösterimin çok sık OLAMAMA gibi bir durumu var mıdır???

gece gece ne çok yazdım

umarım okumak için zaman harcar ve de bir cevap verirsiniz.

teşekkürler şimdiden