EscapeLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakmayın da ben şuanda Türkiye deki %80 ehliyetli kişilerden daha iyi kullanırım. 3 yıla yakındır kullanıyorum çok şükür en ufak bir hatam bile olmadı tüm kurallara harfiyen uyarım. Tek sıkıntı ehliyet ti onuda bu ay içerisinde hallediyorum. Ehliyeti olan insanların ne amaçla aldıklarını yukarıda arkadaş belirtmiş zaten hayatında şöför koltuğuna oturmamış insanların ehliyeti var.
Sebep ne olursa olsun YANLIŞ YANLIŞTIR. Bir Yanlışa Yanlış demek ve bunu böyle kabul etmek erdem olandır. siz ehliyetsiz kanun dışı araç kullanacaksınız sonra ben iyi şoförüm ben yaptım oldu diyerek kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız pekte mantıklı değil. bilmem askerlik yaptınız.! askeriyede bazen denir'ki bu KALDIRIMDAN YÜRÜMEYİN! peki neden kaldırımın ne suçu var neden bu uyarı yazısı mevcut. şundan sebep'dir ASKERİYEDEKİ HER KURAL ASLINDA KAN İLE YAZILMIŞTIR ! orada bir olay olmuştur. tekrardan sebebiyet vermemek adına o kural oraya bir mehmetçiğin kanı sebebiyle yazılmıştır. yok ben küheylanım bana birşey olmaz ben ramboyum dersen senin kanınla o kural yenilenmiş olur olan yine sana olur. KANUNSUZ BİR İŞİ SAVUNMAK HİÇ BİR VATANDAŞA YAKIŞMAZ.

Boşyerede mesajımı alıntılayıp durma haklıymışsın gibi yazıp çiziyorsun.