sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burak kardeşim bak replerin -'de iken şimdi + lardasın haydi hayırlı olsun takma kafanı böyle ufak şeylerle meşgul etme ekmeğini kovala, işini kovala, işine bak.

Kal sağlıcak ile.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:15:55 -->-> Daha önceki mesaj 15:04:02 --

Ayrıca merak ettiğim için soruyorum.
-rep vermemesinin sebebi nedir?

Nicki çıktığı için mi? Bildiğimiz üzere rep to rep yasak. - rep vermiş şu nickteki kişi bende ona bir -rep çakayım yok biliyorsun değil mi hocam.
Yok hocam rep to rep için demedim hani ismi çıktığı zaman çekiniyolar herkes. Mesela ben gold bir üyeye eksi vermiştim 1 ay kadar önce, sonra bir konu hakkında yardım konusu açtım, adam bana dedi ki, "Sen bana eksi vermiştin o yüzden yardım etmiyorum sana"

Yani rep olarak değil de, çıkar ilişkileri ön planda. Benim silver üyeliğim daha geçen hafta bitti mesela, varken son 6 ayda 2-3 tane eksi geldi, şu son 1 haftada 5 den fazla geldi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:44:11 -->-> Daha önceki mesaj 18:43:22 --

burakolcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşılan en azından Silver üyelik almak lazım.

Peki bir şey soracağım;
Bilgisi olan arkadaşlar Platin Üyelik nasıl alınıyor? Almayacağım ama bilgim olsun belki ileride alırım.
Aronfabia ilgileniyor, ona özel mesaj ile iletişime geçmek gerekiyor.