İşte bende bunu seviyorum r10 en güzel tarafı sizi bilgilendiriyor olması ben mesela türk sunucu firmalarından ürün alacaksam r10 dışı başka bir yerden asla ürün almıyorum hem uygun fiyat hemde güvenli şimdi gidip sitedesinden alsanız hiçbir güvenceniz yok ancak r10 iş yapan birinden alırsanız ozaman en büyük güvence bu bazen site içinde satış yapan arkadaşlar işleri r10 dışından halledelim diyorlar ben özellikle tüccar reytingi işlemi yapıldığı için r10 ısrarla tercih ediyorum

Şu an türkiyenin kanunlarında sunucu server işlemleri için herhangi bir caydırıcı bir yükümlülük yok yağni adam sizin paypal hesabınızdan parayı çekse ve ürünü vermese hiçbir hak talebiniz yok paypal zaten korumuyor yağni resmen allaha kaldınız bir durum o nedenle r10 webmaster forumu bu konuda gerçekten bir numara r10 satış yapanlar burdaki müşteri kalitelerini ve potansiyellerini kaybetmek istemedikleri için düzgün çalışıyorlar işte güzel yanıda bu kanunların ve paypalın sağlayamadığını r10 tekbaşına sağlıyor olmasından dolayı teşekkür etmek istiyorum tekrardan r10 kuranlar yönetenlere