önce: 'yaziciim' diye yazmam 'yazacağım' diye yazamayacağımı göstermez. sonra: şu 'referans amaçlı makale' piyasasına bir de ben bakınayım dedim. (:
5 gün boyunca her gün bir kişiye referans amaçlı makale 'yazıcam.'

...200-250 kelime olabilir. xyz falan olmaz, kesseler büyü tarifi gibi bir şeyler yazmam, diyet hapı reklamı yazmam, şok diyet listesi veya şok diyeti öven makale yazmam. bunlar makale yazarlığı yaparak geçirdiğim süre içinde karşıma gelen konular içinde 'yazamayacağıma' değil 'yazmayacağıma' karar verdiğim konulardır. makale talep eden bir arkadaş yine yazamayacağımı düşündüğüm bir konu isterse onu da belirtirim. bu şımarıklık değildir, insanın böyle bir hakkı olmalı tabii ki. bunun dışında 'şu zor, bunu araştıramam' gibi bir şey söz konusu değil. yeter ki kaynak bulunsun nette-yazarım.
evek sayın seyirciler, kampanyamız başlangıç olarak 5 gün / 5 kişi / birer makale şeklinde olacak. benden bu başlık altında makale isteyen olursa, ücretsiz makale aldı diye şiirimsi şeyler yazması gerekmiyor, hatta bunu özellikle istemem. ben düzgün yazdığıma inanıyorum, güveniyorum, emeğimin hakkı verilsin isterim. fakat kırıcı olmaması kaydıyla eleştirileri de bilmek isterim.
1. Referans Olabilirmiyim ?