Günlük burç yorumu tamamen saçmalık, yalan ve tekrar. Her günün yorumuna bakın. Muhtemelen 3-5 sene öncesinde de aynı yorum yapılmış-kopya edilmiş oluyor. Bu noktada bir sıkıntımız yok. Kısaca günlük burç falı yalan.

Ancak burçların kişisel özellikleri, kendine has belirgin farklılıkları, kısaca burçlar bence aşağı yukarı doğru. Ki yükselen burç konusu da var. Örneğin burcunuz başak ama siz başak burcuna uymuyorsunuz. O halde kesinlikle yükseleninize bakılmalı ki, bakıldığında ona uyduğunuz görülecek..

Ben ikizler burcuyum. Başakla asla anlaşamam misal. Kesinlikle başak, balık ve boğa burçları ile anlaşamıyorum. Sinir oluyorum onların hal ve hareketlerine. Birinden gıcık kapmışsam burcu da özellikle bu 3 burçtan biri çıkıyor )

Onlar da benden hazzetmez zaten

İkizler kadın ile erkek farklı. Ben bayan olduğumdan kendimle seni kıyaslayamam. Tabi erkek olduğunu farz ediyorum. Sen de bayansan o zaman anlatırım uzun uzun

İkizler erkeği konusundan hiçbir fikrim yok. Tanıdığım da yok açıkçası ondan bişi diyemem ama ikizler olduğuna göre 3 aşağı 5 yukarı benzeşmeler olabilir.

Yükselen burcuna da bak ama. O da önemli.

Kendini çok kaptırma. Günlük fala da inanma. Ama burçların varlığı gerçek.