Merhaba arkadaşlar,

4 yıldır aktif olan ve her gün düzenli olarak güncellenen ve çok hızlı indeks alan haber sitemize tanıtım yazısı alıyoruz. Haber sitemizde birçok kategoride faydalı haberlere yer veriyoruz. Öncelikle şunu belirtelim; sitemiz titizlikle güncellenmekte olup tanıtım yazısı için açılmış ve çöp olmuş bir site değil. Kalite anlamında siteyi araştırdığınızda farklı göreceksiniz.

Kaliteli ve fayda sağlayıcı içerikler sunmayı gerçek anlamda önemsiyoruz. Haber sitemiz gerçek mesleği gazeteci olan kişilerce hazırlanıyor ve içerik bakımından destekleniyor. Bu yüzden geleceği olan bir site. Gelişimi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tanıtım yazıları konularına göre haber sitemizin ilgili kategorilerinde haber şeklinde kalıcı olarak yer alacak. Silinmesi ya da kaldırılması kesinlikle söz konusu değil. Yazılarınızda en fazla 3 link olabilir.

Site bilgileri

Site Adresi : PM ile verilecektir
Pr Değeri : 3 (son güncelleme) Güncelleme öncesi PR4
Domain yaşı: 4
Site içeriği: Haber
Alexa : TR 7K Global 420K
Google İndex: 90.200
Google görsel index: 15.800
Yandex index: 51.782
Sitedeki haber sayısı: 13 binden fazla
İstenen ücret : 20 TL (Yazı bize ait olursa 25 TL)
Kabul Etmediğimiz makaleler : *****, ***** ,chat, ilegal siteler,
Ödeme: Havale, EFT

PM yoluyla her zaman iletişime geçebilirsiniz. İlanımız sürekli günceldir.

Not: Tanıtım yazılarınızda anlam bütünlüğü olmasına özen gösteriniz. Bazı arkadaşlar son derece amatörce yazılmış yazıları gönderiyor. Bunları maalesef sitemizde değerlendiremiyoruz. Sadece link için yazılmış, cümle ve kelimelerin tekrar edildiği yazıların bir etkisinin olmayacağı unutmayın. Okunabilecek bir haber formatında olması ve başlığını etkili olması önemli. Tanıtım yazısı, profesyonel içerik yazarlığı yapan kişiler tarafından yazılırsa daha iyi olur. Yazı yazmakta sıkıntı çekiyorsanız biz sizin yerinize profesyonel bir şekilde yazabiliriz.

Tavsiye: Kaliteli, sürekli güncellenen, fayda sağlayıcı içerik girilen, gerçek anlamda emek harcanan ve her içerikten link çıkmayan sitelerden tanıtım yazıları almanız sizin yararınıza olacak.

Hepinize bol kazançlı günler diliyoruz.

Saygılarımızla...