Değerli kardeşlerim/abilerim/üstatlarım/çömezlerim

Beni tanıyan tanır. Adım Ufuk Bayram. Hergün yeniden doğduğum için bir yaş problemim yok Kendini ticarete ve ekonomi gazeteciliğine adamış yurtsever bir ağabeyiniz, akranınız ya da kardeşinizim. Yaradan bağışlarsa iki de kız çocuğu babasıyım.

1 Ağustos 2013 itibarı ile ayağımı kırdığım için teşbihde hata olmaz "paket gibi" yatıyorum Yüce Mevla bugünümüzü aratmasın.

Günün 18 saatini (pazar günleri dahil) çalışarak geçiren bir adam için gerçekten gün boyu 2.80 yatmak çok zor bir durum. Buna da şükürler olsun gerçi...

Efendim hal böyleyken İnternet'e, bir zamanlar müdavimi olduğum r10'a ve "beyin fırtınası" bölümüne bir göz atayım dedim.

Birçok pırıl pırıl kardeşimin birçok pırıl pırıl fikri var yine... Bir yurtsever olarak bu coğrafyada fikir üretilmesi ve tartışılması inanın beni çok duygulandırıyor. Bazı kardeşlerimin mesajlarında birkaç sene önceki kendimi görüyorum... Bazı abileriminde yazdıkları ile kendimi geliştirme fırsatı buluyorum...

Neyse lafı uzatmayalım. Derdim şu; 30 gün daha buralardayım, eğer bu başlık altından herhangi bir projenizle alakalı birşey danışmak isterseniz acizine ticari bilgim ve fikirlerime buradayım.

Sizlere;

Projenizde izlemeniz gereken yol haritası,
Proje ile ilgili kaynak nasıl bulunur hakkında fikir,
Konvansiyonel medyada işler nasıl yürür hakkında bilgiler verebilirim.

Tabi ki dilim döndüğünce...

Not: Burada yazacaklarımın hiçbirisi kanun değil elbette... Sadece biraz tecrübe ile yoğrulurmuş bilgi...

Herkesin rızkı bol olsun