Benim merak ettiğim bir detay daha var (biliyorum bu konuda çok soru sordum ama öğrenmeye çalışıyorum) şimdi biz oturduk youtube'dan çok sayıda video download ettik ve açtığımız kanallara aynı anda 300-400 video birden upload ettik. birden fazla kanalımız hesabımız vs. var herneyse.. İnat ettik ve toplamda 500 tane kanal açıp bu 500 kanala 200bin civarı videoyu upload ettik diyelim. Hepsi de youtube'dan download edilip tekrar upload edilmiş videolar.. Şimdi elimizde 500 kanal ve 200bin adette video olmuş oldu. illaki izlenecek şimdi bu videolar. yani her kanal en kötü aylık 50bin izlenme alır. (video başı 100-150). toplam 500 kanalda da 25 milyon izlenme demektir bu. dolayısıyla bu demek midir ki ben bu sayede maksimum 18bin dolar, minimum 9 bin dolar kazanayım?
Tamam kabul biraz fantezi bir hikaye oldu yukarıdaki tanımım ama, bunun cevabını merak ediyorum.
ben 30 bin video ile aylık 1 milyon izleme alıyorsam 200 bin video ile 15 milyon alır heralde. : ) Hepsi bir kenara siz bu kadar ksıa sürede bunu yaparsanız direk spamdan banlanırsınız. Doğal gelişim gösterirseniz neden olmasın : ) 200 bin videoyu 1 yıla yayarsanız mesela : )