Merhaba arkadaşlar
Yaşadığım sorun bence oldukça büyük çözüm bulabileceğime dair ise içimde ufak bir ümit var

Siteye backlink çalışması yaptırıldı. siteye girilen içeriğin tamamı özgün olarak yazılmakta filmler el ile eklenmektedir.
Sorunu şu şekilde özetleyeyim;
- Google sitemi en erken 10 günde bir indexliyor siteye seo backling çalışması yaptırıldı, lisanslı tema kullanılmakta.
- Sanırım konuyu örnek ile daha net açıklayabileceğim... Google sitemi 13.08.2013 tarihinde indexliyor. 15.08.2013 de kontrol ettiğimde indexlerin tamamı silinmiş 02.08.2013 tarihine ait alışmış indexler görünüyor. Aradan 10 gün geçiyor bu sefer 22.08.2013 de indexleme yapıyor aynı gün ya da bir sonraki gün yine eskiye dönüyor ve 15.08.2013 de alınan indexler görünüyor.
Uzman arkadaşların gördükleri sorunları ya da sorun olabileceklerini düşündükleri noktaları iletmelerini rica ederim. Yaklaşık 4 gündür bu sorunun çözümünü arıyorum hiçbir yerde benzer bir sorun dahi yaşayana rastlamadım.
Site Adresi :
Burada...
Not: Mutlaka bu sorunu ücretli şekilde düzeltmek isteyen kişiler olacaktır. Eğer ücret teklif edeceksiniz. şu şartları kabul etmiş sayılacağınızı özellikle belirtmek isterim
-Sorun kaynağı ve çözümü net bir şekilde bana aktarılacak ben bunu yardım konusu olarak r10 da paylaşacağım ya da kendisi paylaşacak.
-işlem bitmeden ödeme yapılmayacak site günlük index almaya başlar ödemeniz yapılır...