Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmada üstadım insan oğlu var.sen gecenin yarısında kargonu soracaksın diye kimse açık tutmaz..Yarını beklemelisin..24 saat napacaksın çok merak ettim gecenin 11inde arayıp kargo numaram olmuyormu diyeceksin sırf siz yoksunuz kargo bekleyen.Sakin olun ve yarını bekleyin.
Aras Kargo gibi bir firma, 24 saat müşteri destek hattı sağlayamayacak bir güce mi sahip? Hizmet kalitesini arttırmak için bence açık tutmalıydı. Diğerleri bu desteği sağlıyor mu bilmiyorum ama sağlamıyorsa, bu destek katma değer yaratan bir servis olurdu.

Ayrıca evet, arayıp ilgili numarayı verecektim. Onlar, kargomu takip edebileceğim başka bir numara vereceklerdi belki. Yani benim sorunum çözülmüş olacaktı. İşte müşteri hizmetleri bu sebeple gerekiyor.

Tonks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorun arastan değil bence, satıcıdan,
sıkıntı olmayacağını sanıyorum, kitap alacaksan, ya kitapyurduna git yada netkitap'a

kitap nerden yola çıktı sen neredesin?
Bursa'dan, İstanbul'a geliyor. Aradığım kitap hiçbir yerde yoktu. Pek baskısı olan bir kitap değil sanırım. Bir de eski basım. Yanlış hatırlamıyorsam 2005 - 2006. Şu an Türkiye'de sadece iki yerde bulabildim ellerinde kalmış. Onlardan bir tanesini de ben kaptım.

Baktığım yerler, kitapyurdu, boyner, idefix, pandora uzayıp gidiyor. Netkitap ve Maxkitap'ta var gözüküyor ama onlar da "Yayınevlerinden temin ediyoruz" diyorlar. Boyner, baskının bittiğini ikisine de bildirmediği için kitabın bittiğini söyleyip paranızı geri iade edelim teklifi ile geliyorlar.

Ama ne kitapmış