1. kışı çok sert.
2. toplu taşıma araçlarında oturacak yer bulmak çok zor en son ne zaman oturmuştum hatırlamıyorum

.
3. esnafı depremden sonra o kadar vicdansız olmuş ki öğrenciyim dediğin zaman fiyat duruyor, kesinlikle anlayışlı değiller.
4. sosyal hayat gerçekten çok kısıtlı. bütük ihtimal iş ev ev iş yapacaksınız takılacak pek fazla yer yok ama ilçeleri gerçekten çok güzel gezecek görecek yerleri var ama nedense merkezi berbat. vs. vs diye uzar gider hocam.
memuru yolunacak kaz görenleri hiç sevmiyorum. zor durumda olana yardım etmek yerine sömürmeye çalışanları hiç sevmiyorum.. bunu van için söylemedim. ama vanda da böyle bir durum var gibi görünüyor. 700 kira cok bence.
Doğubayazıt'ta görev yapıyorum bende. Hani memnunum demiyorum ama başka yerlerde görev yapan birçok arkadaştan daha iyi bir yer olduğunu biliyorum. Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
hocam doğubeyazıt'ta durumlar nasıl ? kışlar nasıl geçiyor ?
ben maraşlıyım, bence maraşı hiç yazmayın, açıkça söylüyorum insanlarının çoğu öküz ve yobaz, hiçbir sosyal aktiviye yok. ilk çağlardan kalmış gibi. İnsanları iyi yüreklidir ama öküzdür dediğim gibi tek sosyal aktivite parkta oturup "firik" yemektir.
Mardin öneririm tabi zorunlu hizmet bölgesi mi onu bilmiyorum. Ya da Maraş'a gideceksen illa Elbistan'a git ora nispeten daha iyi
maraş hakkında hiçbir bilgim yoktu zaten

bu dediklerinizden sonra yazmam hocam.sağolun.
adiyaman sambayata gel, tatil beldesi gibi hocam bu sene okulda mezun oldum mat ogrt eksgi vardi. geln hocalar gitmek istemiyor. herseyde cook ucuz adiyamanda.
birde bisey soracagim bende uniye ögretmenlik icin gitcem mezun olunca ilk atamada zorunli hizmet mi oluyo ?
Mobilden yazıyorum hatalı yazılmış yazılarım için özür dilerim
adıyamanda zorunlu okullardan acılırsa bir tercih de oradan yazabilirim.
sorunuza gelince ilk atamada zorunlu hizmet yazmak zorunda değilsiniz ancak 3 yıl sonra mecburen zorunlu hizmeti yapıyorsunuz.. ben ilkten olsun bitsin istiyorum.sonradan istediğim yere atanıp evimi işimi gücümü yoluna ******* diye düşünüyorum.