elfida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet doğru kanal mantığı anladınız umarım tabi herkese diyorum. Bakın kimse kendi ekmeğinden bölmek istemez. Size güzel bi yöntem sundum gerisine karışmayacğaım. Benim özgün başlık anlayışım şöyledir. Galatasarayın 2013te attığı goller yerine. Galatasaray ile 1 yıl daha böyle Geçti (Tüm Goller) diye başlık açardım mesela Sen bir video izlerken sağ tarafta 2. video arayışlarına girdiğinde kısa isim aramazsın dikat çeken isim ararsın 1.5 ay sonra ben kendi yerimi belirleyim. Kazanılıyormu bu parayı alabiliyormuyuz anlayım o zaman gerçekten herkesin kazanması için tem teşekkürlü bi konu açıcam.Bu bedavacı Zenginlerin içinden herkes kendine yer ayırıcak inşallah.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Adsense konusunda iyi paralar kazanıyorum çok şükür ama youtube&adsense mantığını yeni yeni keşfediyorum. Youtube gerçekten bir hazine bu konuda. Yazdıklarınız için de çok teşekkür ederim. Aynı şekilde diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Az çok bir şeyler anladım ve deneyeceğim. gelişmeleri mutlaka burada paylaşırım. Eğer yeni bir şey öğrenirsem ya da bir ipucu, mutlaka burada da paylaşacağım.

Teşekkürler tekrar