merhaba,
mkdir($yol,0777) ile olusturdugum dosyaya dosya iznini 0775 olarak tanımlıyor, ben chmodun 777 olmasını istiyorum. chmod() ile denedim ama olmadı hata verdi
Warning: chmod(): Operation not permitted in
ben normalde bu sorunların hiçbirisi ile uğraşmıyordum, bu sorunları tetikleyen ne onuda bilmiyorum, sunucu tamamı ile kendimize aittir.
dün gece sunucu kapandı açıldı ondan sonra şöyle bir sorun başladı.
normalde chmod ayarı 775 olan klasorlere resim yukleyebiliyorduk ama şimdi yukleyemiyoruz resim yuklerken permisson denied hatası veriyor ve resmi yuklemiyor ama chmodu 777 yapınca yukluyor, bu kendi kendisine oldu ama şöylede birşey var bazı editörlerimiz resim yukleyebiliyor ama bazılarımız yukleyemiyor buda çok enteresan bir durum.
ve şöylede bi sorun olustu bazı editörlerimiz giriş yapabiliyor ama bazıları yapamıyor buda sunucunun resetlenmesinden sonra başladı.
daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldumu. yada chmod ayarı 775 olsa bile fotograf yukleyebilmek istiyoruz bunun bi ayarı varmı, en olmadı artık bu
Warning: chmod(): Operation not permitted in
hatayı nasıl duzelteceğimi bilmiyorum bunların herhangi birisi yapabilsek bi yol alabilecez ama sunucuyu alıgımız yerde sunucuda değişiklik yapmadık sunucuya giriş yapmadık biz yapmadık biz bozmadık demekten başka birşey yapmıyor hiçbir çözümcül değiller
anlayacağınız oldukça zor durumdayım bu hatalardan herhangi birisini nasıl düzeltebileceğimi bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim