) yorumuma alıntı ile cevap verseydin bu yorumunu geç görmüş ve geç cevap yazmış olmazdım.
160k hitin TAMAMI google'dan gelmiştir. ne adu**, ne w*rez ne de link kısaltma. hatta ne film sitesi, ne de oyun sitesi. tamamen legal, tamamen insan ihtiyacına yönelik ve tamamen organik ziyaretçidir. ben hayatımda bir kere 100k üzerine çıkmadım. onlarca defa 100k üzerine çıktım. ve bunu hiçbir link çalışması yapmadan tamamen siteyi google'ın ellerine bırakarak yaptım.
sen kiminle konuştuğunun bile farkında değilsin. forumdakilerin sana ne öğrettiği umrumda değil. herkes doğruyu öğretecek diye bir şey yok. doğrular yerini yeni doğrulara bırakmayacak diyede bir şey yok. doğru bilinen şeyler değişebilir. google kriterleri değiştiğinde seo'da doğru bilinen şeylerde değişiyor.
internette başarılı olmak istiyorsan önce önyargılı olmamayı öğren. başarılar.
Çok aşırı gizli bir bilginiz mi var çok gizli konuşmuşsunuz. Ayrıca çelişkilerle dolusunuz:
"ben hayatımda bir kere 100k üzerine çıkmadım. onlarca defa 100k üzerine çıktım."
Ne demek bu? Açıklayın...
Bana yaptığınız çalışmayı ve sitenizi açıklayın bende size inanayım. Siz değil misiniz bilgiyi gizleyen? Değilseniz açıklayın? Herkes diyor ki "war*z açan kazanır". Böyle düşünmeyenler ise gizli bilgilerle hareket ediyorlar.