mettug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir işlem başarılı demiyor sadeceoan bi msdos ekranı çıkıp kayboluyor
Komutu doğru şekilde uyguladığınızdan emin olun bence çünkü hem vistada hem windows 7 de denedim. F8 e bastığım zaman hiçbir tepki vermiyor menü açılmıyor ve işletim sistemi açılmaya devam ediyor.

Alternatif olarak ntldr dosyasını hex editor ile düzenleyerek F8 tuşunu devre dışı bırakabiliyorsunuz ancak bunu yapsanız bile windows dosya koruma sistemi devrede olduğundan sistem dosyayı otomatik geri yükleyecektir yada sürekli olarak size uyarı verecektir.

Bir diğer alternatif ise regedit üzerinden safe mod ayarlarıyla oynama yapıp klavye ve mouse ayarlarını disable yapmak. Böylelikle sistem safemod ile açılmış olsa bile klavye ve mouse girişleri kapatıldığından hiçbirşey yapılamaz.

Başkada alternatif bilmiyorum

tisinamy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aşağıdaki yolu izleyerek başlangıç seçeneklerini iptal edebilirsin. Öyle kodluk bir durumda değil

Bilgisayarım'a maus ile sağ tuş > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma

Burada açılan İşletim Sistemleri gösterme süresi ve Gerekirse kurtarma seçeneklerini gösterme süresi ibarelerinin sol tarafındaki tikleri kaldırıp tamam ve uygula diyerek çıkarsan başlangıçtaki kurtarma seçenekleri kapanır.

Arkadaşın istediği şey F8 menüsünü tamamen kaldırmak. F8 e basıldığında seçeneklerin çıkmasını istemiyor.