Alıntı
orj
Kullanımına gelirsek Türkçe Spinner yazısının altındaki kocaman kutuya makalemizi yazıyoruz hiçbir kelime sınırımız yok. Sonra eğer korumak istediğiniz anahtar kelime varsa mesela cenk kelimesinin eş anlamlısı savaş ama ben bunun makalede cenk olarak kalmasını istiyorum Anahtar kelime koru bölümüne cenk yazarsanız cenk kelimesi spin işleminde korunur. Böyle böyle korumak istediğiniz kelimeleri boşluk koymadan virgül ile ayırın örneğin cenk,makale,özgün gibi yada boş bırakıp sonraki adımaa... Sonra ise Makaleyi Spinle butonuna basmanız yeterli. 5 farklı alternatif makale gelecek karşınıza...
Alıntı
spin5
Kullanımına gelirsek türki Spinner yazısının altındaki koca kutuya makalemizi yazıyoruz hiçbir lügat sınırımız yok. Sonra şayet himaye etmek istediğiniz çevirgeç söz varsa mesela çarpışma kelimesinin eş anlamlısı cenk yalnız ben bunun makalede çekişme olarak kalmasını istiyorum komütatör sözcük koru bölümüne kavga yazarsanız çekişme kelimesi spin işleminde korunur. hakeza böyle sakınmak istediğiniz kelimeleri yetersizlik koymadan virgül ile ayırın örneğin cenk,makale,özgün kadar yada münhal bırakıp ahir adımaa... Sonra ise Makaleyi Spinle butonuna basmanız yeterli. 5 farklı almaşık yazı gelecek karşınıza...
elinize sağlık yararlı bir hizmet. Geliştirildiği taktirde daha iyi yerlere gelecektir.