Ozaman bir ön bilgi veriyim size. aynı mahalleden hatta aynı telefon şebekesinden beslenen internet hizları farklı olan 2 kullanıcınında ms süreleri farklı çıkar. Sunucunun bağlantısı her nekadar kuvvetli olsada 1 mbit kullanan adama yapcak bişey yok

.
İnsanlar bu ms değerlerine çok takılıyor şahsi görüşüm ms ler 150 aşmadıkça oyun sunucularında bişey farkettiriceğini düşünmüyorum. Yok lag var bilemem ne diyenlerin %99 unun interneti 1 mbps yi geçmez
Mahsum'cum teşekkür ediyorum bilgili olduğunu yaptığım yorumdan orta düzeyde anladım. Ön bilgiye ihtiyacım olmadığını da belirteyim. Sadece datacenter çalışanlarının ricasıyla burada paylaştım ve cevapları değerlendirmek istiyorum.
Aynı router'a bağlı bilgisayarların farklı kablo uzunluklarının da ms yi etkilediğini veya wifi ile bağlı istemcilerin uzaklıklarına göre ms süresini etkileyeceğini de biliyorum

Sadece ortalama bir yaklaşımda bulunmak için yazdım buraya. Türkiye'de olsaydım cevabımı sağlıklı bir şekilde alırdım, gece bu saatte online olanların değerlendirmelerini görmek istedim sadece...