Buna rağmen bazı şeyleri görmezden gelirsek başarılı bir metrik olduğunu söyleyebilirim.
İşte böyle konuları açmanın faydası, adını sanını, bilmediğim bir arkadaşla daha irtibat kurmuş olduk. üstat anlattıkların meseleye vukufiyetinin ciddi bir kanıtı. değerlendirmelerin için teşekkür ediyorum.
DA yüksek domainleri bulunması: Bu tür domainler belirtildiği gibi satın alınabilir veya ücretsiz de bulunabilir. Satın alınırken en çok dikkat edilmesi gereken backlinkleridir. Spam linkleri olan domain satın aldıktan sonra bir süre yeni bir Penguen güncellemesine kadar geçici olarak iş görebilir. Ancak ideali kaliteli backlink olanını almaktır tabii.
Gerekli analizleri yapıyorum hocam. 1 yıldır ilgilendiğim bir iş.
Çok sağlam domainler kazandım, bir ikisi, çok tutmuş, hemen her haber sitesinde haberi yapılmış ( pek tabi linkiyle ) bir oyunun yeni versiyonuna ait domain. Oyun üretimden kaldırınca domaini yenilememişler abiler. Aldık biz de. Diğerleri de üç aşağı beş yukarı aynı kıvamda.
DA yüksek domainleri satın aldıktan sonra: Bu domainler cezalı olabiliyor. Manuel sekmede belirmesi zaman alabilir. Bu yüzden alır almaz tekrar değerlendirme başvuru yapmanızı öneririm. Önceki içeriğinden kaynaklanan cezası varsa böylece yeni kayıt ettiğiniz için hemen kalkıyor. Vakit kaybetmemiş oluyorsunuz. Ayrıca drop olup da Google banlı domainle karşılaşma riski de var.
Aynen, dediğin gibi spamsız backlink ve özellikle kurum kuruluşlara ait domainler seçilirse ceza vs. söz konusu olmuyor. Ama mutlaka bir indeks atıp yeniden değerlendirme istiyorum. Kendi kelimesinde ilk sıraya yerleşmeyen olmadı.
Benzerlik konusu: Benzerlik işini biraz daha farklı şekillerde birkaç yıldır test ediyorum. Önerim kelimeyi iyi monitör etmek çünkü özellikle son dönemlerde birçok kelimenin ilk sayfası acayip sonuçlar vermeye başladı. İlk sayfadaki tüm siteleri değil de daha istikrarlı olanını en azından öyle görünenini ciddiye almanızı öneririm. Bir de noindex bile olsa aynen sayfaları değil daha fazla kelimeleri dikkate almayı tercih ederdim. Ben olsaydım.
Bu kısmı biraz açarsan memnun olurum. Bu arada benzer tecrübeleriniz var mı?
Öneri: Authority link çıkışları. Kelime nedir bilmiyorum ama kelimede en çok aranan videolar, resimler, pdf ler vs hepsini dikkate almayı tavsiye ederim. Ve sektöre göre en çok kullanılan sosyal ağlardan hit almak. Kadın konusu ise pinterest şart.
Aklıma gelenler bunlar. Yine bildiğim bir kelime olursa farklı önerilerde bulunarak katkı yapmak isterim.
Ben bu domainlerden kelimeyle çıkış yapmıyorum,
http://.. şeklinde direkt site adresiyle link veriyorum. Yükselmesini istediğim kelimelere odaklı dizayn ediyorum siteleri. ??