domain authority dediğiniz gibi backlinkler silinmediği sürece düşmüyor ama sonuçta doğal olarak zamanla aşınıyorlar

Sadece OSE(opensiteexplorer) bağlı kalmayın bu tarz tooların içinde en sık güncelenen toolardan birisi değil ne yazıkki.
.

Benim nacizane tavsiyem bu 5 sitenizi olabildiğince sosyal medya ve g+ ile desteklemeniz. Sitelerin kendi SM sayfalarında değil'de profil veya diğer SM sayfalarında sitenizin adından bolca bahsedilmesi gerekli. bu sayede istediğiniz kadar manipüle edebilir ve bu 5 site'yi kendi içlerinde linklemek yerine bunları 2'ye bölerek kendi içlerinde linklemeniz daha mantıklı (mikro networkler)

Nofollow için ben bir minik deneme yaptım ama henüz cevap gelmedi.
2 tane pr7 blogger sayfam var ve bunlardan kendi sitelerime link verdiğim için bir sitem manuel spam olarak işaretlendi.
Bu bloglardan gelen linkleri nofollow olarak değiştirip WMT'dan geri bildiğim yaptım

Eğer elle yapılan spam işlemi kaldırılırsa nofollow konusundaki sorunun cevabını almış olucaz. Gelince sana PM atarım

domain authority, Moz rank, google backlink sayısı, Edu, Gov vs.. vs.. gibi değerle göre domain almak için

www.domcop.com kullanabilirsiniz.
Free servis veren bir site. yüksek PRli sitelerde düşüyor arada ama genelde 300-500 usd filan ile satılıyor.