delicoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar biraz ovh'ye destek çıkın bu kadar ucuz fiyata bu kadar kaliteli sunucu hizmeti veriyor.

Tarife ve hat limitsiz olayını aynı anda patlamaları kötü oldu ellerinde donanım yeterli olmadığı için hepimizi beklettiler. Fakat 15 bin sipariş'den bahsediyoruz.

TR'de en büyük datacenter bile 10 bin sunucu barındırırken 8-10 yılda bu sayıya ulaşmışken ovh bunu 2 hafta içerisinde yaptı nerdeyse...

15 bin sunucu demek ortalama.

30 bin harddisk
15 bin anakart
350'ye yakın switch demek.

buda büyük bir iş yükü ama emin olun ovh siparişi yetiştirdikten sonra çok iyi şekilde düzeyine oturacağından eminim. Donanım tedarikçilerin elinde donanım olsa benim fikrim ovh 1 hafta içinde bütün sunucuları teslim eder.

İnşallah hepimizin makinası kısa süre içinde gelir.
adamlar paranın gözüne vurmak için kampanya yaptı ki vurduda. 15 bin sipariş diyorsun. burdan gelen para benim cebime girse 10 sene çoluk çocuk rahat geçiniriz.

Tr de'ki dc lerinde 10 bin var 100 bin var ne farkeder hele ki ovh bunu 2 haftada yapmış bu hiç farketmez. gücü varsa yapacak. benmi yazdırdım 3 günde teslim diye.

koskoca firma eğer bu fiyata verdiğinde bu kadar fazla sipariş geleceğini tahmin edemiyorsa yahut tahmin etmese bile ya böyle olursa diyerekten 2. bir alternatifleri yoksa buranın beyin takımına bassın tekmeyi defetsin.

ben burdakilerin yazdığını, arkadaşımın söylediğini, onun fikrini, bunun zikrini istemiyorum.

VADEDİLENİ İSTİYORUM.

Bakkala 1 ton sucuk getir demedik. Dünyanın sayılı firmalarından birine sunucu sipariş ettik.

MaxTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon ama zorla satmıyor ovh

ovh'daki ücrete başka yerden bulsaydınızda ordan alsaydınız sizin gibi bende bekliyorum merak etmeyin.
siz sessizce bekleyin o zaman. bana dokunmayın
benim içimdekileri bir yere dökmem lazım. İngilizcem veya Fransızcam olmadığı için bu konuda tam yeri.

zorla satmıyor ne ya. zorla satılan mı alınır sadece. satıyoruz 3 günde teslim ediyoruz dediler aldık. etmiyorlar bende konuşuyorum.