teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direkt torpil mi sordular? Nasıl yani yok dedin de elendin?
yok hocam espiri niteliğinde yazmıştım oınu
Duygusal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalan konuşuyorsunuz hiç bir askeri makam size direk torpilin var mı diye sormaz ? Siz 10 yaşında ki çocuğun bilebileceği basit bir soruyu bilemediniz doğal olarak elemişler sizi. Askeriyeye laf atmak çok mu doğru bu konuda ?
Yapma ya vallahi ben yalan mı konuşuyorum?
Siz bence çok zekisiniz ki komutanların bize mülakatta sordukları sorulara verdiğimiz cevapların doğruluk yanlışlık derecesine bakıyorsunuz.
Ha bilmyiorsunuz ki orada heycan ve kararlılığınızı ölçüyorlar.
Ben şükürki kapısından içeri bile olsa girdim siz bu kafayla değil kapısından içeri girmek 1 kilometre yakınından geçemezsiniz üzücü.

Ordaki ince espiriyi anlamayıp buraya yazmak çokmu doğru ?

AsmA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş Demek İstediğimi Aynen Söylemiş. Fazla Detaylı Söylemek İstemedim Ama Arkadaş Resmen Düşüncemi Söylemiş. 2005 'ten Beri Gündemde Olan Bir Soruyu Bilememişsiniz. Afedersiniz Ama Bunu Bilmiyorsanız Zaten Askeriyede İşiniz Yok.
ordaki espiriyi anlamadıysanız bence burda sizin işiniz yok!
Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elenmenizdede vardır bir hayır. ayrıca jandarma için elendiyseniz hava kuvvetleri için veya sahil güvenlik için başvuruda bulunun bir nebze belki biraz daha esnek olabilir.
Evet hocam herşeyin hayırlısı yaşım genç ileriki maçlara bakarız.
Yanlız jandarmada mülakatta elendim yani spordur sağlıktır onalrda değil ama hava kuvvetleri girilmesi en güç askeri kuvvettir. Dğerlerinede başvuracğaım inşAllah.
LcN_x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Torpil illa doner ama burda bahsedilen gibi degil.

Tapatalk 2 ile gönderildi.
Hocam torpil tabi dönüyorda burda biz espiri amacı ile bahsettik.