onenewpage kullanıcı adlı üyeden ingiltere lokasyonlu vds almıştım.Ödeme yapıldıktan 1-2 gün sonra sunucu kapandı.Sonra mesaj trafiği başladı.

Önce yedekler var ama falan filan diye oyaladı beni, sonra türkiye lokasyonlu sunucu vereyim dedi tamam dedim, bir ip ve şifre verdi ama sunucu açılmıyordu, belki de hiç yoktu öyle bir sunucu.Sonra ödeme iade yapabilirim dedi yap dedim.İban numarası verdim 2 defa eft yaptığını söyledi, para gelmedi dedim, hesapta sorun var geri dönüyor dedi.Halbuki o hesaba sürekli ödeme alıyorum, numarayı da internet bankacılığı sayfasından kopyalayıp verdim.Sonra paypal ile yapayım dedi verdim mail adresini, ödeme yapıyorum şimdi diye mesaj atmış üzerinden 4-5 gün geçti hala tık yok.Kısaca sadece oyalıyor bu vatandaş beni.

Ben verdiğim paradan da geçtim, böyle şark kurnazlığı ile insanları aptal yerine koyan zihniyet gerçekten sinirlerimi bozuyor.Yazdığım herşeyi kanıtlayabilirim.

Yarın akşam askere gitmek üzere yola çıkacağım için o saatten sonra yazılan cevaplara da kısa vadede cevap yazamayabilirim.

Edit: Bu süreç 20 günü aşkın bir zamanı kapsamaktadır.Yani bu konuyu açmak için fazlasıyla bekledim.