Böyle domainleri nasıl buluyorsunuz? Back order ile mi alıyorsunuz yoksa düşecek domainleri mi araştırıp kaydediyorsunuz. Dediğiniz gibi kaliteli domainler ise ne domain sahibi nede rakipleri boş bırakır. Mutlaka back order yapılır.
Aklınızdan geçeni pratiğe dökmek çok kolay olmuyor. Büyük bir iş gücü ve maddi kaynak gerekiyor. Hele ki sektör ingilizce ve aranma hacmi yüksek kelimeler hedefleniyorsa xxxxx tutarında seo parasını gözden çıkarmanız gerekiyor. Yoksa 3-5 yazı ile olabilecek işler değil. Bu yöntemle kendi kelimeniz de bile çıkmanız zor.
domainlerden tekini - yukarıdaki kadar kalitelidir - dün $27 a aldım. pr 4, gov edu sitelerden direkt içeriklerinden backlinkleri var onlarca.
makale yazımının bir kısmını kendim yapıyorum, üşenirsem freelancer dan yazdırıyorum. adedi $2,5-3 civarında. 5 site için 10'ar tane makaleyi kendim hiç yazmasam $125 a halledebiliyorum yani.
belirttiğim şekildeki 5 domaini ortalama $60 dan alsam $300 eder ki dediğim gibi bazen rekabet az oluyor ucuza kapatabiliyorsun domaini.
Şu durumda $425 masraf etti. vps firmasından 5 farklı ip yıllık 120 tl
Özetle toplam 1000 tl harcamayla 5 adet sapa sağlam ! ( endişelerim yok değil

) backlink kazanıyorsunuz. Risk faktörü kişisel görüşüm, genel bloglardan alınacak sidebar linkten daha az. ( belirttiğim şekilde ). Çünkü link tanıtım yazısı mantığında ve yazı içinde.
Şimdi beni ilk sayfaya çıkartıp para kazanmamı sağlayacak ingilizce bir kelime için 1000 tl gerçekten bişey değil.
Yapacağın zaman söylede abi LSİ kelimeleri çıkarıp verim nacizane yardımımız dokunsun. İlk 30 site için yeterli diye umuyorum. Ayrıca kelimelerin dökümanlarda geçme matrisinide veririm sana. Yani ingilizcesi term document matrix diye geçer. Bu kelimelerle ister backlink al ister döküman yaz. Ayrıca toplama içerik olacaksa sana tavsiyem
https://www.r10.net/1066714855-post4.html burda. Ayrıca google ingilizcede oldukça iyi. Yani bana zor geliyor ingilizce ondan uzak duruyorum

.. Aslında sosyal ağlar ile ilgili bazı araştırmalar yapıyorum. Sosyal ağlar kullanılarak ingilizce içerikten googledan muhteşem paralar kazanılabilir diye düşünüyorum.
Projem ise şöyle sosyal medyada ağ analizi yapıp otoriter tüm profilleri çıkarmak. Bu profillerle iletişime geçip video veya reklam kampanyamı tüm ağa yayıp paranın anasını ağlatmak

Eğer olumlu bir gelişme kazandırırsam seninle irtibat kurarım sen içeriği hazır edersin bende ziyaretçi kısmını sonra kırışırız abi

Hoşcakal.
Sen yeter ki ortaklıktan bahset

Sosyal profillerin otoritesini nasıl ölçeceksin ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:06:07 -->-> Daha önceki mesaj 20:01:38 --
Google her zaman uprage eder algoritmalarını. Benim şahsi görüşüm olarak denemekte fayda var ancak doğru yöntemlerle. Sitenize oradan hit akışı sağlarsanız tatından yenmez bence. Abartıya kaçılmamalı.
evet abartıya kaçılmaması konusunda hem fikiriz. 5 site için abartı olur mu kestiremiyorum. ancak 5 backlink geleceği için, yani o sitelerin alt sayfalrından link gelmeyeceği için abartı gibi gelmiyor bana. yine de görüş ve önerilere açığım.